Αλλαγή χώρων για τον Bonobo σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

06.09.2013
Ο πρωτοπόρος του Nu Downtempo και της Fusion, Bonobo, μια ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα που αφήνει βαθιά χαραγμένο το στίγμα της με ότι κι αν καταπιαστεί, έρχεται στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Ο πρωτοπόρος του Nu Downtempo και της Fusion, Bonobo, μια ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα που αφήνει βαθιά χαραγμένο το στίγμα της με ότι κι αν καταπιαστεί, έρχεται στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Λόγω αυξημένης προπώλησης, και οι δύο προγραμματισμένες (και πολυαναμενόμενες) συναυλίες του Βρετανού DJ και παραγωγού άλλαξαν χώρο διεξαγωγής και στην Αθήνα θα εμφανιστεί στο Βοτανικό Live Stage ενώ στη Θεσσαλονίκη στο Fix Area.

Επιστρέφει στη χώρα μας με Full Band σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τις δυο επικές sold out εμφανίσεις του με μοναδικό σκοπό να μας παρουσιάσει το νέο του αριστούργημα με τίτλο ''The North Borders'' που κυκλοφόρησε το Απρίλιο που μας πέρασε από όπου κι ο τίτλος της περιοδείας του στα πλαίσια της οποίας θα βρεθεί στην Ελλάδα.

H Bonobo live band αφού καταλάβει τη σκηνή με πλήκτρα, drums, electronics, πνευστά και φωνητικά, με τον ίδιο το δημιουργό/dj ως frontman στο μπάσο, θα μας μεταφέρει ό, τι πιο φρέσκο και πρωτοποριακό από fusion, basslines και beats κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη μουσική πραγματικότητα. Προμηνύεται μια ζεστή βραδιά για όλο το freestyle κοινό… που άλλοτε θα ταξιδεύει κι άλλοτε θα χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο Bonobo βρίσκεται εδώ και καιρό στο απόγειο των καλλιτεχνικών του δυνάμεων με αποκορύφωμα την πορεία των τελευταίων 3 ετών. Δημιουργεί μια μουσική - μονοπάτι που οδηγεί, χωρίς καμία επιδεκτικότητα, σε ένα ηχητικό post-party διανοητικού Chillout. Χρησιμοποιεί μια ευρεία γκάμα από samples συνδυασμένα με βαριά και συχνά περίπλοκα basslines, ενώ η μουσική του εξελίσσεται με γραμμική ταχύτητα περιλαμβάνοντας νέα στοιχεία όπως sonic background mixing ή νέα basslines/ percussion που έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.

Επιπλέον διαπερνά όλο αυτό το οικοδόμημα μέσα από τη jazzy down tempo φύση του γεμίζοντας την με afrobeat και μουσικές επιρροές από τη μέση Ανατολή. Ο Bonobo ανήκει σε αυτή τη σπάνια κατηγορία μουσικών που εκφράζει των εαυτό του εξαιρετικά καθαρά μέσα από τη μουσική του κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τη νιώθει ο ακροατής πολύ οικεία κι έτσι να επιβάλλεται με έναν απόλυτο κι υπέροχο τρόπο χωρίς να υπάρχουν χαμένες στιγμές και αντίθετα να προκαλούνται χιλιάδες άλλες θαυμάσιες.

Info:
Που/Πότε: Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου- Βοτανικός Live Stage, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός/ Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου- Fix Area, 26ης Οκτωβρίου 15

Opening Act Αθήνα: Kill Emil Live Μpc set | En Route Project
Opening Act Θεσσαλονίκη: Broken Tempo | Plastic Flowers

Doors open: 21:00

Τιμές & Διάθεση Εισιτηρίων Αθήνα
Προπώληση: 20€ [μέχρι την 1η Αυγούστου]
Προπώληση: 23€ [τα επόμενα 500 και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου]
Προπώληση/Ταμείο: 27€


Τιμές & Διάθεση Εισιτηρίων Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 20€ [μέχρι την 1η Αυγούστου]
Προπώληση: 22€ [τα επόμενα 500 και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου]
Προπώληση/Ταμείο: 25€


Μέσω του Viva.gr και του τηλεφωνικού αριθμού 11876.