Το δίδυμο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Amazon

18.09.2013
O Τόμας Μπανγκαλτερ και ο Γκι Μανουέλ ντε Ομέμ Κρίστο ό,τι πιάνουν γίνεται ολόχρυσο και κατέτκησαν άλλη μία ιντερνετική κορυφή.

Την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του το καινούριο άλμπουμ τους πούλησε 165,091 αντίτυπα , το Get Lucky έσπασε όλα τα ρεκόρ παραμένοντας ακόμα στα charts και συγκεκριμένα στο νούμερο 38 και η Μαντόνα (Madonna)δήλωσε δημόσια πως περιμένει να απαντήσουν στα τηλέφωνα της για να αναλάβουν τη συνέχεια του (αποτυχημένου) MDNA.

Tώρα το Amazon ανακοίνωσε πως τα βινύλια του Random Access Memories έκαναν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του και οι Daft Punk αφήνουν πίσω τους την Αντέλ (Adele) με το «21», το «Back to Black» της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) τον υποψήφιο για το βραβείο Mercury, Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie), τους Black Sabbath («13») και το «Rumours» των Fleetwood Mac.

Το καινούριο σινγκλ του γαλλικού διδύμου είναι το Lose yourself to dance πάλι με τον Φαρέλ (Pharell) στα φωνητικά και παρόλο που δεν έχει την ίδια πορεία με το Get Lucky, το βίντεο κλιπ τουςέχει μαζέψει μέχρι τώρα 2.186.761 views και περιμένει για play λίγο παρακάτω…

K.Π