Κάνιε: Είμαι ο μεγαλύτερος ροκ σταρ στον πλανήτη

23.09.2013
Ο 36χρονος ράπερ μπορεί να έχει βγάλει μουσικές για τις οποίε τον έχουμε παραδεχθεί αλλά όταν μιλάει για τον εαυτό του κάποιος πρέπει να τον σταματάει.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) είναι γνωστός για την τεράστια ιδέα που έχει για τον εαυτό του και παρ’ όλα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά καιρούς δεν λέει να σταματήσει τις μεγάλες δηλώσεις και να προκαλεί αμφιλεγόμενα σχόλια. Ο 36χρονος ράπερ είναι πλέον και μπαμπάς μιας κόρης την οποία αποφάσισαν να ονομασουν με την αγαπημένη του Κιμ Καρντέσιαν (Kim Kardashian), North West και ανακοίνωσε την πρώτη του σόλο περιοδεία ύστερα από πέντε χρόνια με support τον Κέντρικ Λαμάρ (Kendrick Lamar).

Στην πρόσφατη βόλτα του στην Αγγλία εμφανίστηκε στην εκπομπή της Jools Holland όπου τραγούδησε τρία καινούρια κομμάτια του( New Slaves, Blood on the leaves, Bound 2) και έδωσε επίσης συνέντευξη στον Ζέιν Λοου(Zayn Lowe) του BBC Radio, το τρέιλερ της οποίας είναι στον ιντερνετικό αέρα.

«Ο κόσμος θα δει αυτή τη συνέντευξη και θα πει «Καταλαβαίνω τι θέλει να πει» ενώ άλλοι θα πουν « Δεν τον γουστάρω τον Κάνιε, είναι τρελός και δε μου αρέσουν τα δόντια του». Εμείς είμαστε οι αληθινοί ροκ σταρ κι εγώ είναι ο νούμερο ένα ροκ σταρ στον πλανήτη» λέει στο βίντεο και η μετριοφροσύνη τρώει τη σκόνη του.

Δείτε το παρακάτω:

Κ.Π