Ρεζιλεύτηκε πάλι ο... αυτοκράτορας Μπίμπερ

01.10.2013

Η κατάσταση του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) όσο περνάει ο καιρός όλο και θα χειροτερεύει αν δεν τον συνεφέρει κάποιος ή αν ο Ζακ Γαλιφιανάκης (Zach Galifianakis) γίνει οκηδεμόνας του ύστερα από εκείνη την απολαυστική εκπομπή με καλεσμένο τον ποπ σταρ.

Ο 19χρονος τραγουδιστής συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως εκείνοι οι διάσημοι που έχουν πάρει τον κατήφορο και προσθέτει στο καταστροφικό σερί του κι άλλες γκάφες αυτή τη φοράςμε έδρα την Κίνα. Στην τελευταία του επίσκεψη εκεί λόγω της περιοδείας του, ανέβηκε στο Σινικό Τείχος όχι όπως οι κοινοί θνητοί αλλά αναγκασε τους σωματοφύλακες του να τον κουβαλάνε στους ώμους του μέχρι την κορυφή βγάζοντας φυσικά φωτογραφίες για να κρατάει κι ενθύμια.



Επίσης λίγη ώρα πριν, έκανε σκέιτ στην πόλη του Πεικίνου με δώσει εντολή να τον ακολουθούν τρέχοντας από πίσω του και διάφοροι περαστικοί τον τσάκωσαν με τις μηχανές των κινητών τους και πόσταραν τις φωτογραφίες με πολύ καλύτερα σχόλια απ’οτι θα περίμενες και κάποιοι (ευτυχώς) απόρησαν. «Μόνο ο Τζάστιν θα μπορούσε να έχει κάποιον να τον κουβαλάει στο Σινικό Τείχος» έγραψε κάποιος φαν, ένας άλλος αισθάνθηκε άσχημα για τους σωματοφύλακες που έπρεπε να μπουν σ’ αυτή τη διαδικασία ενώ κάποιος απόρησε αν όντως ζήτησε από κάποιους να τον μεταφέρουν μ' αυτό τον τρόπο.

Κ.Π