Η Γκάγκα κυκλοφορεί κι οπλοφορεί!

07.10.2013
H 27χρονη τραγουδίστρια δίνει μια μεγαλύτερη δόση από την εμφάνιση της στο Machette Kills.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) αποφάσισε φέτος να κάνει ένα μεγάλο comeback χωρίς να περιορίζεται μόνο στη μουσική αλλά πέρασε και από τα splatter κινηματογραφικά πλατό του κολλητού του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) για το σίκουελ του "Machette" που έχει γίνει ήδη καλτ.

Η 27χρονη τραγουδίστρια πήρε τα όπλο της και παίζει έναν μυστήριο γυναικείο χαρακτήρα με το παρατσούκλι La Chameleón στο "Machete Kills" του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (Robert Rodriguez) όπου ο Ντάνι Ντρέχο (Danny Trejo) προσλαμβάνεται από τον Πρόεδρο της Αμερικής (Τσάρλι Σιν) για να πιάσει τον επικίνδυνο δισεκατομμυριούχο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson).

Τώρα βγήκε ένα καινούριο τρέιλερ στο οποίο ακούγεται το νέο της κομμάτι Aura στην τελική του εκδοχή ύστερα από μια ακουστική και μία live εκδοχή που μας είχε δώσει μαζί με την περουσίαση άλλων επτά κομματιών από τον δίσκο της Artpop φεστιβάλ Itunes.

Το καστ έχει στη λίστα του την Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba), Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), Αντόνιο Μπαντέρας (Αντόνιο Μπαντέρας), Βανέσα Χάντγκενς (Vanessa Hudgens) και η ταινία θα βγει σε Αμερική και Αγγλία 11 Οκτωβρίου.

Προς το παρόν δες το τρέιλερ…

K.Π