Ο Σταύρος Σιόλας με καλεσμένες στον Ιανό

07.10.2013
Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 το βράδυ στον Ιανό ο Σταύρος Σιόλας κάνει τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη και “Της Άρνης Το Νερό” μέχρι την Αθήνα και τα ΔΙΟΔΙΑ.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 το βράδυ στον Ιανό ο Σταύρος Σιόλας κάνει τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη και “Της Άρνης Το Νερό” μέχρι την Αθήνα και τα "Διόδια".

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία ενός εκ των πλέον σημαντικών άλμπουμ της πρόσφατης δισκογραφικής παραγωγής, τα "ΔΙΟΔΙΑ" – ο δημιουργικός συνθέτης και ερμηνευτής Σταύρος Σιόλας έρχεται στον Πολυχώρο Ιανό με μια παράσταση που σηματοδοτεί τόσο την προσωπική του πορεία όσο και τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του επί σκηνής τρεις ξεχωριστές παρουσίες… Η Φωτεινή Βελεσιώτου – η οποία συμμετέχει και στο ντουέτο του ομώνυμου τραγουδιού του δίσκου, που αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χρονιάς. Η Αργυρώ Καπαρού, της οποίας η τελευταία συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου “Χειρολαβές” είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους κριτικούς και το κοινό. Και η εξαιρετική ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, Γεωργία Νταγάκη.

Μαζί τους οι μουσικοί :
Λουκάς Αγγελίνας – Πιάνο
Κώστας Παρίσσης – Κιθάρες
Τάσος Πέππας – Τύμπανα
Σοφία Μουλακάκη – Ακορντεόν
Γιάννης Γκέκης – Μπάσο
Δημήτρης Καζάνης – Βιολί
Κώστας Καλατζής – Κρουστά

Info
Που: Ιανός, Σταδίου 24

Πότε: Σάββατο 12.10.2013

Ώρα 21:30

Είσοδος: 10€

Ελάχιστη κατανάλωση: 6€.