Νέο άλμπουμ για τoν Πολ Μακ Κάρτνεϊ!

09.10.2013
Ο Paul McCartney αποκαλύπτει το artwork και το track listing του νέου album του.

Στις 14 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο album του Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul McCartney) με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ προσωπικό υλικό, έπειτα από έξι χρόνια.

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Κάρτνεϊ αποκάλυψε το NEΟ artwork και track listing για την deluxe έκδοση. Η deluxe συσκευασία θα περιέχει δύο επιπλέον ολοκαίνουργια τραγούδια. Η Standard και η deluxe έκδοση περιλαμβάνει:

Save Us (produced by Paul Epworth)
Alligator (produced by Mark Ronson)
On My Way To Work (produced by Giles Martin)
Queenie Eye (produced by Paul Epworth)
Early Days (produced by Ethan Johns)
New (produced by Mark Ronson with additional production by Giles Martin)
Appreciate (produced by Giles Martin)
Everybody Out There (produced by Giles Martin)
Hosanna (produced by Ethan Johns)
I Can Bet (produced by Giles Martin)
Looking At Her (produced by Giles Martin)
Road (produced by Paul Epworth)


Αυτό το σαββατοκύριακο ο Κάρτνεϊ ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά, το NEΟ του υλικό, στο iHeartRadio Music Festival του Λας Βέγκας. Σε ένα set 8 τραγουδιών έκαναν πρεμιέρα τα ‘Save Us’, New’ και ‘Everybody Out There’.

Μιλώντας για το album, δήλωσε: “Είναι αστείο, όταν παίζω το album σε διάφορους ανθρώπους, εκπλήσσονται ότι είμαι εγώ. Πολλά τραγούδια είναι διαφορετικά και όχι στο στύλ το δικό μου. Δεν ήθελα όλα τα τραγούδια να ακούγονται ίδια. Πραγματικά απόλαυσα την δημιουργία αυτού του album. Είναι πάντα υπέροχο να μπαίνεις στο studio με ένα σωρό νέα τραγούδια και φυσικά είμαι τυχερός που δούλεψα με τόσο καλούς παραγωγούς. Είχε πολύ πλάκα.”

Ο Mακ Κάρτνει ηχογράφησε το album με τους παραγωγούς Paul Epworth, Mark Ronson, Ethan Johns και Giles Martin.

Το album ηχογραφήθηκε στα Henson Recording Studios στο Λος Άντζελες, στα Avatar Studios στη New York, στα Abbey Road Studios, Air Studios και Wolf Tone Studios στο Λονδίνο και στο Hog Hill Mill στο ανατολικό Sussex.