Πώς θα ήθελαν οι Ελληνες να είναι η Μέρκελ - Το καναν οι Γερμανοί! [photos]

16.10.2013
Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα θυμηθήκαμε την ξεκαρδιστική σελίδα hipstermerkel. Γερμανοί μπλόγκερς "ασέλγησαν" εικαστικά πάνω στην Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (Angela Dorothea Merkel), κακοποιώντας καλλιτεχνικά και κατ' εξακολούθηση μια συγκεκριμένη φωτογραφία της. Η αλήθεια είναι ότι με αγάπη και δέος αυτοί οι ιδιότυποι καλλιτέχνες του διαδικτύου απογείωσαν την χίπστερ πλευρά της 59χρονης «Σιδηράς Κυρίας» της Γερμανίας. Χρησιμοποιώντας το photoshop και την αστείρευτη φαντασία τους, έβαλαν στη Μέρκελ μούσι και τσιγκελωτό μουστάκι, την κούρεψαν, την έβαψαν αλά Άντι Γουόρχολ, την έκαναν ινδιάνο, Κουρδιστό Πορτοκάλι, μέλος των Κiss και έργο του Banksy. Μέρκελ ζούμε χίπστερ να σε δούμε! Επιμέλεια Χ. Τσατσαράγκου

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα θυμηθήκαμε την ξεκαρδιστική σελίδα hipstermerkel. Γερμανοί μπλόγκερς "ασέλγησαν" εικαστικά πάνω στην Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (Angela Dorothea Merkel), κακοποιώντας καλλιτεχνικά και κατ' εξακολούθηση μια συγκεκριμένη φωτογραφία της.

Η αλήθεια είναι ότι με αγάπη και δέος αυτοί οι ιδιότυποι καλλιτέχνες του διαδικτύου απογείωσαν την χίπστερ πλευρά της 59χρονης «Σιδηράς Κυρίας» της Γερμανίας. Χρησιμοποιώντας το photoshop και την αστείρευτη φαντασία τους, έβαλαν στη Μέρκελ μούσι και τσιγκελωτό μουστάκι, την κούρεψαν, την έβαψαν αλά Άντι Γουόρχολ, την έκαναν ινδιάνο, Κουρδιστό Πορτοκάλι, μέλος των Κiss και έργο του Banksy. Μέρκελ ζούμε χίπστερ να σε δούμε!

Χ.Τ.