Nέα ημερομηνία για το Neon party στο Gagarin

16.10.2013
Το Neon Party “The Return” που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου , αναβάλλεται για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Το Neon Party “The Return” που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου , αναβάλλεται για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Η αναβολή δίνεται λόγω απρόσμενης καθυστέρησης της ανακαίνισης του χώρου. Ζητάμε συγνώμη για την αναγκαστική αυτή μετάθεση της ημερομηνίας. Τα προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία!

Οι All together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασία με την Paint Glow, την μεγαλύτερη εταιρία διoργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν με το 5ο στη σειρά NEON PARTY στον χώρο που καταξιώθηκε και δεν είναι άλλος από το Gagarin 205. Το μοναδικό Neon party της Αθήνας έχει πλέον καθιερωθεί και ήρθε για να μείνει. Με 4 συνεχομενα sold out events επιστρέφει με το πρώτο party για την καινούργια σεζόν ακόμα καλύτερο. 4 μεγάλες ομάδες και ένα web radio, θα βρίσκoνται στην σκηνή του Gagarin 205 για να καλωσορίσουν τον χειμώνα με τον πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο.

Μαζί τους θα έχουν 500 λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα , glowsticks , τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά πολλές εκπλήξεις. Στα decks θα βρίσκονται μέλη των γνωστότερων alternative ομάδων: STFU, YSP!WSY!, Not Sober, LesAnimaux καθώς και του Flippinradio για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσικές από indie,electro μέχρι dnb και dubstep.

“Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λεύκο t-shirt”. Τα Neon χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.

Info
Που: Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πότε: Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Entrance: 7 euro + shots at the door

Presale : 5e + shots at the door

Starts 22:00

Captured by: Pinokio true tm