Ξέσπασε σε κλάματα η Σελένα Γκόμεζ

18.10.2013
Η 21χρονη τραγουδίστρια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της τα οποία δεν ήταν για τον πρώην της όπως λέει η ίδια.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη συναυλία της στη βιρτζίνια είχε ένα μικρό ατύχημα στη σκηνή μιας κι έπεσε κάτω την ώρα που τραγουδούσε αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό ενώ την Πέμπτη στην εκπομπή Τhe View όταν βγήκε να πει το κομμάτι "Slow Down" προέκυψαν τεχνικά προβλήματα.

Στη χθεσινή της συναυλία στο Μπρούκλιν, η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) χρειάστηκε κάποια χαρτομάντηλα τη στιγμή που τραγουδούσε το "Love will Remember" αφού ξέσπασε σε κλάματα απότην αρχή πιάνοντας το μικρόφωνο και με τα δύο της χέρι χωρίς να μπορεί να συνέλθει. Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε ακουστεί πως αναφέρεται στον πρώην της Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και στη demo εκδοχή του ακουγόταν ένα δικό του φωνητικό μήνυμα που έλεγε «Απλά ήθελα να σου πω ότι σ’αγαπώ παρα πολύ».

Η 21χρονη τραγουδίστριαλίγο αργότερα ισχυρίστηκε πως συγκινήθηκε με τους φανς της και όχι για τον Μπίμπερ και ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram αφού τελείωσε το Live μ’εκείνη να κρατάει μία μπλούζα του Μπρούκλιν και σχολίασε πως δεν την ενόχλησε πολύ που δεν την άφησαν να βγάλει φωτογραφίες με τους φανς της ενώ βρισκόταν στο χώρο και τους ευχαρίστησε που βρέθηκαν στο κοινό.

Κ.Π