Έμινεμ και Ριάνα συνεργάζονται ξανά!

29.10.2013
O 41χρονος ράπερ και η σταρ των Μπαρμπέιντος συναντήθηκαν ξανά στο στούντιο και αποκάλυψαν το αποτέλεσμα πριν λίγες ώρες.

Όταν είχαν κυκλοφορήσει το «I love the way you lie» ακουγόταν όλη μέρα στα ηχεία ακόμα κι εκείνων που δεν ήταν φαν τους και ο συνδυασμός τους που στην αρχή φαινόταν σε αρκετούς περίεργος, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από πετυχημένος.

Ο Έμινεμ (Eminem) επέστρεψε με το «The Marshall Mathers LP 2» το οποίο όπως είχαμε πει τότε θα είναι ένα άτυπο σίκουελ του παλαιότερου και πιο εμπορικού δίσκου του «The Marshall Mathers LP» με λίγο διαφορετικό στυλ και την upbeat τρέλα του alter ego του, Slim Shady.

Ένα από τα κομμάτια που είναι σστο άλμπουμ είναι το «Monster» με τη Ριάνα(Rihanna) στο ρεφρέν και αν την ακολουθείς στο twitter τότε θα είχες προσέξει πως το Σεπτέμβριο είχε γράψει μετά την ηχογράφηση το σχόλιο «Monster Hook».

Πατήσαμε Like, είτε σου αρέσει είτε όχι το σίγουρο είναι πως δε θα κάτσεις πολύ ήσυχος στην θέση σου μέχρι να τελειώσει κι επειδή ο 37χρονος ράπερ έχει φορτωμένο πρόγραμμα αυτές τις μέρες, σημείωσε πως θα εμφανιστεί live το Σάββατο στο Saturday Night Live και στις 5 Νοεμβρίου θα απαντάει στις ερωτήσεις των θαυμαστών του στην εκπομπή Town Hall του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Sirius XΜ.

Ακούστε το «Monster» παρακάτω:

Κ.Π