Ο Ρόμπιν Θικ έχει κατακλέψει γνωστό soul τραγουδιστή!

31.10.2013
Ο 36χρονος τραγουδιστής άναψε κι άλλες φωτιές στην οικογένεια του Μάρβιν Γκέι και θα συναντηθούν στα δικαστήρια.

Ο Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) μπορεί να έχει κολλήσει σε όλους το "Blurred Lines" και να έχει προκαλέσει υστερία στα κοντέρ του βίντεο κλιπ στο youtube αλλά η οικογένεια του Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) δεν είναι καθόλου επιεικείς μαζί του.

Οι συγγενείς του θρυλικού soul τραγουδιστή αρχικά μήνυσαν την EMI γιατί το χιτ του 36χρονου ποπ σταρ με παραγωγούς τον Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharell Williams) και T.I μοιάζει πάρα πολύ με το κομμάτι του Γκέι, «Got to give it up» και η συμπεριφορά του πρώτου δε βοηθάει καθόλου την κατάσταση.

«Ο Φαρέλ κι εγώ ήμασταν στο στούντιο και του είπα ότι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών είναι το «Got to give it up» του Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye). Του πρότεινα να κάνουμε κάτι σαν αυτό με αυτό το ρυθμό, αρχίσαμε να παίζουμε και γράψαμε το κομμάτι μέσα σε μισή ώρα.» είχε δηλώσει ειρωνικά ο Θικ όταν έμαθε για την απόφαση τους και δε δέχτηκε ποτέ πως υπάρχουν ομοιότητες.

Τώρα ξεκίνησε δεύτερος δικαστικός γύρος λόγω του τραγουδιού του «Love after war» για το οποίο οι συγγενείς του Μάρβιν ισχυρίζονται -δικαίως- πως είναι κλεμμένο από το «After the dance» και απειλούν με δεύτερη μήνυση αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από την απέναντι πλευρά.

Ακούστε τα δύο κομμάτια:

Κ.Π