Ηθελα να δείξω το σώμα μου, λέει η Μπιγιονσέ!

03.01.2014
Με αφορμή τη νέα της δουλειά και την κυκλοφορία των 17 ξεχωριστών video clip για κάθε νέο της τραγούδι, η Μπιγιονσέ μίλησε για την απόφασή της να είναι ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτική σε αυτά, κάνοντας παράλληλα λόγο για τα κιλά που κατάφερε να χάσει μετά την εγκυμοσύνη.

«Ήμουν 88 κιλά όταν γέννησα» αποκάλυψε η ίδια και πρόσθεσε: «Έχασα τα 30 κιλά και πήγα 58. Γυμναζόμουν σαν τρελή προκειμένου να επαναφέρω το σώμα μου. Ήθελα να δείξω σε όλες τις γυναίκες, πως μπορείς να κάνεις παιδί, και να αποκτήσεις ξανά το σώμα που είχες πριν, αρκεί να δουλέψεις σκληρά».

Μάλιστα, η 32χρονη τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στις σέξι σκηνές των βίντεο κλιπς, και ειδικά του τραγουδιού "Partition" στο οποίο εμφανίζεται μόνο με σέξι εσώρουχα συμμετέχοντας σε ένα strip show, λέγοντας: «Αποφάσισα συνειδητά να εκθέσω σε τέτοιο βαθμό το κορμί μου», συμπληρώνοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν το ίδιο με μένα μετά τη γέννα. Μπορείς να έχεις το παιδί σου, και να περνάς καλά παράλληλα, νιώθοντας σέξι και κάνοντας όνειρα για τον εαυτό σου. Δεν ντρέπομαι που βγήκα τόσο αισθησιακή και δεν θεωρώ πως πρέπει να προστατέψω αυτή μου την πλευρά, γιατί θεωρώ ότι η σεξουαλικότητα είναι μια δύναμη που όλοι έχουμε».

Δες το βίντεο της Μπιγιονσέ