Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Δούκισσας Νομικού

14.01.2014
Για τα μάτια της Δούκισσας Νομικού θα σφαχτούν παλικάρια στην σκηνή του Παλλάς! Ο λόγος; Μα γιατί η πανέμορφη παρουσιάστρια- μοντέλο θα ενσαρκώσει την Ωραία Ελένη στον Τρωικό Πόλεμο σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Η παράσταση - που κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου- αποτελεί μία θεαματική τοιχογραφία που αφηγείται ολόκληρο το μύθο του Τρωικού Πολέμου. Από το μήλο της Εριδας μέχρι τον Δούρειο Ίππο. Όλα αυτά μέσα στο σύγχρονο αισθητικό κλίμα, που αξιοποιεί ακόμα και τις πολεμικές τέχνες, χωρίς να προδίδεται το ήθος και το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τέχνης. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Νούσης, Ντορέτα Παπαδημητρίου. Γ.Οικονόμου

Για τα μάτια της Δούκισσας Νομικού θα σφαχτούν παλικάρια στην σκηνή του Παλλάς! Ο λόγος; Μα γιατί η πανέμορφη παρουσιάστρια- μοντέλο θα ενσαρκώσει την Ωραία Ελένη στον Τρωικό Πόλεμο σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Η παράσταση αποτελεί μία θεαματική τοιχογραφία που αφηγείται ολόκληρο το μύθο του Τρωικού Πολέμου. Από το μήλο της ΄Εριδας μέχρι τον Δούρειο Ίππο. Βασισμένη στη Μυθολογία, τον Όμηρο, τους αρχαίους τραγικούς, προσαρμοσμένη όμως στο απλό σημερινό ιδίωμα.

Όλα αυτά μέσα στο σύγχρονο αισθητικό κλίμα, που αξιοποιεί ακόμα και τις πολεμικές τέχνες, χωρίς να προδίδεται το ήθος και το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τέχνης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Νούσης, Ντορέτα Παπαδημητρίου.