Μπήκαμε στη γενική πρόβα του Ρινόκερου![photos]

14.01.2014
-Έχεις ιδέα τι είναι το θέατρο της πρωτοπορίας για το οποίο γίνεται τόσος λόγος; Έχεις δει κάποιο έργο του Ιονέσκο; -Δυστυχώς όχι. Τον έχω ακουστά απλώς. Εκεί που νομίζει πως το έργο σε έχει οδηγήσει κάπου, αλλάζει κατεύθυνση, τα μπλέκει όλα μαζί, επιστρέφει στην αρχή και πατάει το κουμπί της απογείωσης. Ο Ιονέσκο έτσι κι αλλιώς πάντα θα σου κλείνει το μάτι οταν σε βλέπει πως έχεις αρχίζει να βγάζεις συμπεράσματα και ο «Ρινόκερος» του ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή από τον κύριο που με την ομάδα του δεν άφησε καμία καρέκλα κενή όταν παιζόταν το απολαυστικό «Μιστέρο Μπούφο». Ο Θωμάς Μοσχόπουλος επέστρεψε στο Θησείον με κάποιους από συνήθεις υπόπτους του από τα Επτάρχεια αλλά και νέα μέλη με πολύ όρεξη κι έμπνευση και μπήκαμε μαζί με τη φωτογραφική στη γενική πρόβα τους γεμίζοντας την κάρτα με τις παράκατω φωτογραφίες.. Φωτογραφίες/ κείμενο: Κική Παπαδοπούλου

-Έχεις ιδέα τι είναι το θέατρο της πρωτοπορίας για το οποίο γίνεται τόσος λόγος; Έχεις δει κάποιο έργο του Ιονέσκο;
-Δυστυχώς όχι. Τον έχω ακουστά απλώς.

Εκεί που νομίζει πως το έργο σε έχει οδηγήσει κάπου, αλλάζει κατεύθυνση, τα μπλέκει όλα μαζί, επιστρέφει στην αρχή και πατάει το κουμπί της απογείωσης. Ο Ιονέσκο έτσι κι αλλιώς πάντα θα σου κλείνει το μάτι οταν σε βλέπει πως έχεις αρχίζει να βγάζεις συμπεράσματα και ο «Ρινόκερος» του ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή από τον κύριο που με την ομάδα του δεν άφησε καμία καρέκλα κενή όταν παιζόταν το απολαυστικό «Μιστέρο Μπούφο».

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος επέστρεψε στο Θησείον με κάποιους από συνήθεις υπόπτους του από τα Επτάρχεια αλλά και νέα μέλη με πολύ όρεξη κι έμπνευση και μπήκαμε μαζί με τη φωτογραφική στη γενική πρόβα τους γεμίζοντας την κάρτα με τις παράκατω φωτογραφίες.

Φωτογραφίες/ κείμενο: Κική Παπαδοπούλου