Γεμάτο κοκαΐνη το σπίτι του Μπίμπερ

15.01.2014
Τα μπλεξίματα του 19χρονου τραγουδιστή που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη μουσική, δεν έχουν τέλος.

Πριν λίγες μέρες είχαμε πει για το λίγο γελοίο περιστατικό με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ο οποίο αποφάσισε να εκδικηθεί τον γείτονα του που ενοχλείται συνέχεια με τη συμπεριφορά του, πετώντας αυγά στο σπίτι του και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς θα χρειαστούν 20.000 δολάρια για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του 19χρονου ποπ σταρ και βρήκε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης κάτι που δεν πιστεύουν πως είναι αντίποινα λόγω του παραπάνω περιστατικού κι επίσης ο φίλος του Μπίπερ, Lil Za συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνουν τον Μπίμπερ με παράνομες ουσίες αλλά μέχρι τώρα ήταν για μαριχουάνα και κάτι μας λέει πως σύντομα θα πάρει ακόμα περισσότερο την κατηφόρα.

«Είναι ένα έγκλημα. Όλα αυτά δε γίνονται επειδή είναι διάσημος. Διαπιστώσαμε πως ήταν ένα έγκλημα με αποδείξεις. Ελπίζουμε όταν καταλάβει τη βαρύτητα που έχει το θέμα να αλλάξει και συμπεριφορά και να πετύχουμε να υπάρξει ηρεμία στη γειτονιά.» ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς και σύντομα θα καλέσουν τον Τζάστιν για ανάκριση.

K.Π