Ο beatmaker Apanemic στο Τώρα Κ44

15.01.2014
Ο Up ‘n’ Loud και η Love Light Productions παρουσιάζουν τον Apanemic, έναν από τους πιο ανερχόμενους και ταλαντούχους local beatmakers, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο Τώρα Κ44.

Ο Up ‘n’ Loud και η Love Light Productions παρουσιάζουν τον Apanemic, έναν από τους πιο ανερχόμενους και ταλαντούχους local beatmakers, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο Τώρα Κ44.

Ο ίδιος περιγράφει τη μουσική του σαν ένα μίγμα από Trip Hop / Down tempo / Instrumental Hip Hop…βασιζόμενο στα Samples. Μαζί του οι DJs του Up ‘n’ Loud (C. Cenior / Nick K. / Demis S.) αναλαμβάνουν το intro και το outro. Τα sets του είναι ένα κράμα από από Afro / Funk / Hip Hop και Soulful Beats / UK Funky / Future Bass. Ένα Freestyle αποτέλεσμα, γεμάτο upbeat ήχους, σπάνια releases και golden gems από το παρελθόν.

Apanemic Bio
Ερχόμενος από τα Ιωάννινα, ξεκινάει το 2002 την ενασχολησή του με διαφορά hip hop projects, αναλαμβάνοντας τόσο την παραγωγή, όσο το γράψιμο και το performing των κομματιών. Η αναζήτηση του συνεχίζεται σε διαφορετικά μονοπάτια, καθώς πειραματίζεται στην παραγωγή instrumental κομματιών, χρησιμοποιώντας samples και το αγαπημένο του AKAI MPC 2000XL.

Κάπως έτσι εκκινεί το digging σε παλιά δισκάσκια 33 και 45 στροφών. Παλιά ελληνικά αλλά και ξένα releases, από τα early 50’s μέχρι τα late 70’s, επικεντρώνεται κυρίως στην αναζήτηση σπάνιων δίσκων που για δεκαετίες είχαν μείνει στα ράφια. Το τελικό απότελεσμα είναι σπάνιο, groovy, με ρετρό αισθητική και ζεστό ήχο, δένει με swing και shake μελωδίες, ενώ υπάρχουν φορές που προσθέτονται psych στοιχεία, αλλά πάντα διατηρείται το groove…

Τον περασμένο Ιούλιο ο Apanemic κυκλοφόρησε το πρώτο του EP “Apanemia”, από τη Dusted Wax Kingdom.Το κομμάτι “Like The Rain” , αλλά και το “Apanemia” συμπεριλήφθηκαν σε αρκετές λίστες με τα κορυφαία τραγούδια και albums για το 2013.

Info:
Που: Tώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44

Πότε: Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Οι πορτες ανοιγουν στις 21.00

Τιμή εισιτηριου : 5 ευρώ