Ο Κάνιε είναι... θρησκεία!

17.01.2014
Ο 36χρονος ράπερ είναι πλέον ο εκπρόσωπος μιας καινούριας θρησκείας.

Αυτή τη φορά ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δεν έκανε κάποια φοβερή δήλωση, απ’ αυτές που μας κουφαίνουν σε κάθε συνέντευξη του αλλά φρόντισαν κάποιοι άλλοι να τον γελοιοποιήσουν(εκτός αν μιλάνε σοβαρά). Στο άλμπουμ του «Yeezus» υπάρχει ένα κομμάτι που λέγεται «I am God» και με αφορμή αυτό κάποιος ανώνυμος μέχρι τώρα ανέλαβε να φτιάξουν το site Yeezianity.com για να μαζευτούν όλοι οι πιστοί της καινούρια θρησκείας.

«Είμαστε μία ανώνυμη ομάδα που πιστεύει ότι όποιος αποκαλεί τον εαυτό του Yeezus είναι ένα θεϊκό ον που έχει σταλεί από το Θεο σ’ εμάς για να ξεκινήσει μία νέα εποχή για την ανθρωπότητα» λέει στην ενότητα About και ο ιδρυτής του είχε δηλώσει στο Noisey πως όταν το είχε φτιάξει και το πόσταρε στο twitter δεν είχε ασχοληθεί κανείς αλλά τώρα που διαφημίστηκε, έχουν αρχίσει να το μαθαίνουν.

Ο εν λόγω κύριος είχε σπουδάσει φιλοσοφία και στη σελίδα με τον τίτλο «Οur Savior» έχει μία εικόνα σαν αγιογραφία με τον 36χρονο ράπερ κι από κάτω γράφει πως το αληθινό του όνομα δεν πρέπει να αναφερθεί, είναι γνωστός μόνο ως Yeesus , έχει δείξει στον κόσμο τη σημασία της δημιουργικότητας και υπηρετεί ένα σωστό μοντέλο συμπεριφοράς και ηθικής. Eυλόγησον.

Κ.Π