Οι Peppers κάνουν ενα μεγάλο διάλειμμα

04.02.2014
Ο Άντονι και τα υπόλοιπα παιδιά θα αφήσουν τα στούντιο για λίγο καιρό...

Οι Red Hot Chili Peppers πριν κάνουν τη σύντομη εμφάνιση στο σόου του Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) στο Super Bowl τραγουδώντας το Give it away με τον Flea να είναι μονίμως στον αέρα και το κοινό να χορεύει συνέχεια, ανακοίνωσαν την καινούρια τους απόφαση.

Στο Barclays Center όπου έγινε το Big Hello to Brooklyn event δήλωσαν πως μόλις τελειώσουν τις συναυλίες που έχουν στο πρόγραμμα της περιοδείας τους θα κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα από όλα και θα ξανασυναντηθούν για να ηχογραφήσουν τον επερχόμενο δίσκο τους.

Η μπάντα γυρίζει τις σκηνές εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου και πρόσφατα το θρυλικό φεστιβάλ Isle of Wight αποκάλυψε ότι στις 14 Ιουνίου θα τους έχει στη θέση των headliners κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν στην Αγγλία για πρωτη φορά ύστερα από επτά χρόνια.

«Είναι μία μοναδική ευκαιρία για εμάς να παίξουμε εκεί που έχουν βρεθεί ο Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix) και οι Doors και όταν μα το πρότειναν, απαντήσαμε αμέσως. Θα είναι το μοναδικό σοου μας στην Αγγλία και Ιρλανδία για φέτος οπότε σκοπεύουμε να είναι πραγματικά συναρπαστικό.» έγραψαν στο site τους.

Κ.Π