Γκάγκα: Νόμιζα ότι θα πεθάνω από την κατάθλιψη

06.02.2014
Η 28χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε πως πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο όταν κυκλοφόρησε το καινούριο της άλμπουμ.

Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν κι η καλύτερη για τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga). Τραυματίστηκε και μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στο ισχίο της, ακύρωσε την περιοδεία της γιατί έπρεπε να αναρρώσει, ο δίσκος της "Αrtpop" δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενε και σταμάτησε η συνεργασία με τον επί χρόνια μάνατζερ της Τρόι Κάρτερ (Troy Carter).

Η 28χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar πως η ψυχολογική της κατάσταση ήταν χάλια, ήταν τόσο εξαντλημένη που δε μπορούσε να διαχειριστεί τίποτα κι ευτυχώς κατάφερε να επανέλθει πρόσφατα.

«Έπαθα κατάθλιψη στα τέλη του 2013. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω και δεν έβλεπα τίποτα θετικό. Δεν είχα καθόλου δύναμη να αντιμετωπίσω κανέναν και δε μπορούσα να αισθανθώ τους χτύπους της καρδιάς μου. Είχα νεύρα, ήμουν κυνική και με διακατείχε μια τρομερή θλίψη σα να έσερνα μία άγκυρα όπου και να πήγαινα. Δε μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε όποιον μου έλεγε ψέματα.» ομολόγησε.

Όμως την πρωτοχρονιά αποφάσισε να σταθεί και πάλι στα πόδια της γεμίζοντας και πάλι θετική ενέργεια και αποφάσισε να επανέλθει για τη μουσική, τον εαυτό της, τους φανς και την οικογένεια της όπως συμπλήρωσε.

Κ.Π