Λόπεζ για τους πρώην της: Να πάνε να πνιγούν!

14.03.2014
Απίθανη συνέντευξη της Λατίνας σταρ!

Καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή για το BigBoy TV η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αστειεύτηκε για δύο προηγούμενους εραστές της, τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) και τον Ντίντι (Diddy).

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιον θα έσωζε αν ήταν σε μια σχεδία στον ωκεανό και τους έβλεπε μέσα στο νερό, αλλά είχε χώρο να σώσει μόνο έναν. Η Λατίνα σταρ αφού ξέσπασε στα γέλια, απάντησε χαριτολογώντας "θα τους άφηνα και τους δυο να πνιγούν". Φυσικά μετά συμπλήρωσε "Αστειεύομαι. Είμαι τραγική! Ben, Diddy ξέρετε πως σας αγαπώ. Το ξέρετε και οι δυο σας".

Η ποπσταρ έβγαινε με τον P Diddy από το 1999 ως το 2001, και τον Affleck από το 2002 ως το 2004 και έχει πει πολλές φορές ότι τα έχει καλά και με τους δύο τους.

Πέρα απο αυτά, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον... πωπό της και το πώς εκείνη φταίει που έχει γίνει τόσο διάσημο το μέρος αυτο του σώματός της, καθώς είναι η ίδια που πρωτομίλησε γι αυτό.

Επίσης, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε την αγαπημένη της βραδυά, δε δίστασε αμέσως να πει πως το fuck είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα από όλες το συναίσθημα που κάθε φορά θέλει να αποδώσει...

Στο τέλος, μουρμούρισε γελώντας πως ήταν η χειρότερη συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ, καθώς την έβαλε σε μπελάδες!

Απόλαυσε τη συνέντευξη παρακάτω:

Ε.Σ.