MIA: Μαντόνα θα μου δώσεις 16 εκατομμύρια;

18.03.2014
Η 37χρονη τραγουδίστρια αρνείται να πληρώσει το πρόστιμο που ζητάνεοι διοργανωτές του NFL.

Το 2012 η ΜΙΑ μαζί με τη Νίκι Μινάζ (Nicki MInaj) εμφανίστηκαν μαζί με τη Μαντόνα (Madonna) στο περίφημο μισάωρο του Super Bowl για να τραγουδήσουν το Give me all your luvin και μία χειρονομία έγινε η αιτία για να αδειάσει κι η τελευταία τσέπη της πρώτης.

Η 37χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο της στην κάμερα και πριν λίγους μήνες το NFL απαίτησε από εκείνη να πληρώσει πρόστιμο 1.5 εκατομμύριο δολάρια γιατί προσέβαλε το κοινό και απραβίασε τους κανόνες.

«Οι υπεύθυνοι του NFL είναι γελοίοι. Με έκαναν να γελάω για λίγο αλλά τώρα είναι τόσο βαρετό αυτό το θέμα που δε γελάω κάνω. Τη στιγμή που έδειχναν το κ***δάχτυλο αν κάνεις ζουμ στη σκηνή, υπάρχουν 10-15 μαύρα κορίτσια που κάνουν τις μαζορέτες τις οποίες πήρε η Μαντόνα για τη συναυλία από ένα τοπικό γυμνάσιο.

Όλα ήταν κάτω των 16. Αν τις κοιτάξεις, φοράνε μικροσκοπικά ρούχα, τα πόδια τους είναι ορθάνοιχτα σε προκλητικές πόζες. Τώρα είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος γι’ αυτούς και θεωρούμαι η προσωποποίηση της προσβολής στην Αμερική. Είναι το δάχτυλο μου προσβλητικό ή μια ανήλικη μαύρη κοπέλα με τα πόδια ανοιχτά; Είναι σπατάλη χρόνου και χρήματος και θέλουν να πέσω στα γόνατα για να ζητήσω συγνώμη.»
είχε απαντήσει τότε αρνούμενη να πληρώσει.

Τώρα το ποσό ανέβηκε και οι διοργανωτές με καινούρια δικαστική απόφαση της ζητούν 15 εκατομμύρια επιπλέον τονίζοντας πως σύμφωνα με υπολογισμούς είναι το ποσό που θα είχαν βγάλει αν έπαιζαν συμφωνημένες διαφημίσεις εκείνη της ώρα, τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη δηλαδή.

Ο δικηγόρος της MIA υποστήριξε πως οι συγκριμένοι ισχυρισμοί στερούν νομικής βάσεως πόσο μάλλον λογικής και ότι αυτή η συνεχιζόμενη επίθεση είναι μια προσπάθεια να εκφοβίσουν όποιον προσπαθήσει να πάει κόντρα στο NFL. Επίσης δήλωσε πως σε προηγούμενες χρονιές, μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν κάνει προκλητικές εμφανίσεις όπως όταν το 1993 ο Μάικλ Τζάκσον(Michael Jackson) έπιανε συνέχεια τα γεννητικά του όργανα την ώρα που χόρευε και το 2007 ο Prince έπαιξε με μία κιθάρα που θύμιζε μεγάλο φαλλό.

Η πελάτισσα του με τη σειρά της έγραψε στο twitter χθες κάνοντας mention τη Madonna “Χμμμμ…. Μαντόνα θα μου δανείσεις 16 εκατομμύρια δολάρια;" χωρίς να έχει λάβει ακόμα απάντηση φυσικά.

K.Π