H επιστροφή των Black Keys!

26.03.2014
Νέο τραγούδι και πρώτο teaser της καινούριας δουλειάς του αγαπημένου διδύμου.

Οι Black Keys έχουν πάντα έναν ιδιαίτερο τρόπο να προμοτάρουν τις δουλειές τους λίγο πριν την κυκλοφορία τους όπως έκαναν και τώρα με το καινούριο τους άλμπουμ «Turn Blue».

Ένα πρώτο δείγμα είναι το κομμάτι «Fever» το οποίο έχει το χαρακτηριστικό garage blues στυλ της μπάντας με λίγα παραπάνω ψυχεδελικά στοιχεία κι επίσης ένα μυστήριο βίντεο με μία ροζ σπείρα να στριφογυρίζει μπροστά από έναν μυστήριο από τα 60's θυμίζοντας σκηνή από ταινία του Ντέιβιντ Λιντς (David Lynch).

Το τελευταίο το πόσταρε κι ο Μάικ Τάισον (Mike Tyson) στο twitter γράφοντας απλά τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ συμμετέχοντας στη σουρεαλιστικό πρόμο και μέχρι τις 13 Μαΐου που ο δίσκος θα κυκλοφορήσει κανονικά, ο Νταν Αουερμπαχ (Dan Auerbach) και Πάτρικ Κάρνει (Patrick Carney) σίγουρα θα έχουν αρκετούς λόγους για να εμφανίζονται στα timelines.

“Όταν φτιάχνουμε έναν δίσκο πάντα προσπαθούμε να μην επαναλαμβανόμαστε αλλά και να μην χάνουμε ό,τι μας χαρακτήρισε στις προηγούμενες δουλειές μας. Σ’ αυτό το άλμπουμ, αφήνουμε τα τραγούδια να «αναπνεύσουν» κι εξερευνήσαμε ήχους, διαθέσεις κι ηχοχρώματα. Ανυπομονούμε ν ακούσει ο κόσμος το Turn Blue.” ανέφερε ο Κάρνει.

Ακούστε το νέο κομμάτι και δείτε το πρώτο teaser:

Κ.Π