Ο Flea ετοιμάζει αυτοβιογραφία!

02.04.2014
Ο μπασίστας των Peppers θα γράψει όλα αυτά τα απίστευτα που έχει ζήσει τόσα χρόνια στη μουσική

Ο Flea δε χρειάζεται κανέναν άλλον όταν βρίσκεται στη σκηνή αφού είναι μια ορχήστρα από μόνος του. Ιδιοφυής μπασίστας που έχει στιγματίσει όχι μόνο τον ήχο των Red Hot Chili Peppers αλλά κι όλων των συγκροτημάτων που έχει συμμετάσχει κατα καιρούς και η ζωή του πρέπει να μπει στις σελίδες βιβλίων.

Το τελευταίο θα γίνει πραγματικότητα μιας και ο 51χρονος μουσικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Grand Central Publishing και θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την ημερομηνία της κυκλοφορίας.

“O Flea θα μοιραστεί ιστορίες από την έντονη και γεμάτη ζωή του ξεκινώντας από τη μετακόμιση του από τα προάστεια της Νέας Υόρκης στο Λος Άντζελες για να ζήσει μια μποέμικη ζωή με τον τζαζίστα πατριό του.” αναφέρει το δελτίο τύπου.

Επίσης προσθέτει πως το βιβλίο θα έχει λεπτομέρειες από την περίπλοκη πολλές φορές σχέση του με τον Άντονι Κίντις (Anthony Kiedis), από τις εμπειρίες του υπό την επήρεια των ναρκωτικών και φυσικά θα μιλάει για την 30χρονη πορεία των Peppers. Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της μπάντας κυκλοφορεί βιβλίο μετά από εκείνο του “Scar Tissue” του Κίντις που είχε βγει στα βιβλιοπωλεία το 2004.

Κ.Π