Τραγωδία: Νεκρή στα 25 της η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

08.04.2014
Ξαφνικός θάνατος για τη νεαρή Πίτσις Γκέλντοφ (Peaches Geldof)...
Ξαφνικός θάνατος για τη νεαρή Πίτσις Γκέλντοφ (Peaches Geldof)... Η 25χρονη κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ (Bob Geldof) και της Πόλα Γέιτς (Paula Yates) βρέθηκε ξαφνικά νεκρή στο διαμέρισμα της για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους.
Οι αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της. «Αυτή τη στιγμή, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως αιφνίδιος και ανεξήγητος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Kent.

Το μοντέλο και TV περσόνα αφήνει πίσω δύο γιους, τον Αστάλα Ντίλαν Γουίλοου (Astala Dylan Willow) 23 μηνών και τον Φαίδρα Μπλουμ Φορέβερ (Phaedra Bloom Forever), 11 μηνών, και φυσικά τον σύζυγό της Τόμας Κοέν (Thomas Cohen) με τον οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012.
Γεννημένη το 1989 η Πίτσις ξεκίνησε την καριέρα της από το περιοδικό Elle για το οποίο αρθρογραφούσε από την ηλικία των 15, ενώ αργότερα άρχισε να συνεισφέρει στις εφημερίδες Guardian και Telegraph. Παρουσίασε τα τηλεοπτικά σόου OMG! with Peaches Geldof στο ITV2, και εργάστηκε ως μοντέλο. Η μητέρα της πέθανε το 2000 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών και ήταν ένα γεγονός που η Πίτσις δεν ξεπέρασε ποτε. Ο θάνατος της Γέιτς ήρθε μετά τον χωρισμό της από τον Γκέλντοφ και τη σχέση της με τον τραγουδιστή των INXS Michael Hutchence, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1997.

Η νεαρή άφησε πίσω και τις αδελφές της Φίφι Τρίξιμπελ (Fifi Trixibelle) και Πίξι (Pixie), αλλά και την ετεροθαλή αδελφή της Τάιγκερ Λίλι Χάτσενς Γκέλντοφ (Tiger Lily Hutchence Geldof).

πόνος μας δεν περιγράφεται" έγραψε μεταξύ άλλων ο πατέρας της. "Ηταν η πιο 'αγρια', αστεία, έξυπνη και πνευματώδης από όλους μας. Πώς είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε, πώς θα το αντέξω? Την αγαπούσαμε και θα την αγαπάμε πάντα... Πόσο στενάχωρη είναι αυτή η φράση".

Την ίδια ώρα, σε δική του ανακοίνωση, ο σύζυγός της έγραψε: «εγώ και οι δύο γιοί μας, Astala και Phaedra, λατρεύαμε την αγαπημένη μου σύζυγο Peaches. Θα τους μεγαλώσω με την μητέρα τους στην καρδιά κάθε μέρα. Θα την αγαπάμε για πάντα».

Το τελευταίο ποστ της νεαρής μητέρας ανέβηκε την Κυριακή στο Instagram και ήταν μία φωτογραφία δική της στην αγκαλιά της μητέρας της που εγραφει "εγώ και η μαμά μου".

Ε.Σ.