Εικόνες που ξεχειλίζουν από υποβρύχια σεξουαλική... ενέργεια

09.04.2014
Κινούμενα υποβρυχίως και καλυμμένα από μια σκοτεινή ομίχλη, γυμνά κορμιά επιπλέουν, παλεύουν, ακόμα και πετάνε στις προκλητικές φωτογραφίες της Ραμόνα Ζορντίνι (Ramona Zordini). Στις εικόνες της Ραμόνα υπάρχει αδιαμφισβήτητη σεξουαλική ενέργεια, αλλά και συναίσθημα. Στην πρόσφατη δουλειά της με τον τίτλο "Changing time III" δημιουργεί αφηγήματα τοποθετώντας γυμνά ζευγάρια σε διάφορες στάσεις. Στην προσπάθεια της αυτή, φαίνεται καθαρά η διαφοροποίηση από προηγούμενες, όπου τονιζόταν η ανθρώπινη μορφή σαν κάλλος, σαν ένα γλυπτό. Τώρα προχωρεί σε μια διαφορετική θεώρηση του σώματος περισσότερο σαν επικοινωνία. Γ.Ο

Κινούμενα υποβρυχίως και καλυμμένα από μια σκοτεινή ομίχλη, γυμνά κορμιά επιπλέουν, παλεύουν, ακόμα και πετάνε στις προκλητικές φωτογραφίες της Ραμόνα Ζορντίνι (Ramona Zordini). Στις εικόνες της Ραμόνα υπάρχει αδιαμφισβήτητη σεξουαλική ενέργεια, αλλά και συναίσθημα. Στην πρόσφατη δουλειά της με τον τίτλο "Changing time III" δημιουργεί αφηγήματα τοποθετώντας γυμνά ζευγάρια σε διάφορες στάσεις.

Στην προσπάθεια της αυτή, φαίνεται καθαρά η διαφοροποίηση από προηγούμενες, όπου τονιζόταν η ανθρώπινη μορφή σαν κάλλος, σαν ένα γλυπτό. Τώρα προχωρεί σε μια διαφορετική θεώρηση του σώματος περισσότερο σαν επικοινωνία.

Γ.Ο