Vintage porn διεγέρσεις ανακαλούν... αναμνήσεις

11.04.2014
Μία τελείως διαφορετική οπτική του σεξ εμπνεύστηκε ο καλλιτέχνης Στέφεν Ιρβιν (Stephen Irwin) επανερμηνεύοντας την έννοια του ερωτισμού. Έγδαρε και θόλωσε το υλικό που δεν …χρειαζόταν από vintage πορνό φωτογραφικό υλικό που είχε βρει και δημιουργεί μία καινούρια πιο συναισθηματική οπτική του να κάνει κάποιος έρωτα. Η σεξουαλική διέγερση με το δάκτυλο, με τη γλώσσα, οι ιδιωτικές στιγμές αυνανισμού και άλλες εικόνες σαν σκιές και απωθημένες αναμνήσεις σεξουαλικών συνευρέσεων, οι εικόνες του Ίρβιν ανακαλούν αισθήσεις πιο ποιητικές, αλλά και πιο ενστικτώδεις. Γ.Ο

Μία τελείως διαφορετική οπτική του σεξ εμπνεύστηκε ο καλλιτέχνης Στέφεν Ιρβιν (Stephen Irwin) επανερμηνεύοντας την έννοια του ερωτισμού.
Έγδαρε και θόλωσε το υλικό που δεν …χρειαζόταν από vintage πορνό φωτογραφικό υλικό που είχε βρει και δημιουργεί μία καινούρια πιο συναισθηματική οπτική του να κάνει κάποιος έρωτα.
Η σεξουαλική διέγερση με το δάκτυλο, με τη γλώσσα, οι ιδιωτικές στιγμές αυνανισμού και άλλες εικόνες σαν σκιές και απωθημένες αναμνήσεις σεξουαλικών συνευρέσεων, οι εικόνες του Ίρβιν ανακαλούν αισθήσεις πιο ποιητικές, αλλά και πιο ενστικτώδεις.

Γ.Ο