Νηστίσιμες γεύσεις στο Italian Place

15.04.2014
Στη καρδιά του Χαλανδρίου βρίσκεται το Italian Place, trattoria & cicchetti bar, που είναι πλέον γνωστό για τα αυθεντικά ιταλικά του πιάτα και μας ταξιδεύουν με τις γεύσεις τους έως την γειτονική Ιταλία.

Η Ιταλική του κουζίνα και η Ιταλική διακόσμηση, μας υποδέχονται με εκλεπτυσμένες γεύσεις σε έναν ιδιαίτερα ζεστό και πρωτότυπο χώρο.

Αν είστε από εκείνους που θα μείνουν στη πόλη τις μέρες του Πάσχα και θέλετε να γευτείτε νηστίσιμα διαφορετικά πιάτα το Italian Place είναι το εστιατόριο που θα επιλέξετε...!

Τα πιάτα της Μ. Εβδομάδας τα έχει επιμεληθεί ο chef συνδυάζοντας τη πασχαλινή παράδοση προσθέτοντας πινελιές γεύσης από την Ιταλική κουζίνα.

Από το Menu έχουμε ξεχωρίσει τη σαλάτα panzanella με ρόκα, ντοματίνια, ελιές και κρεμμύδι και τη σαλάτα παντζάρι με ρόκα, καρότο, καρύδι & βαλσάμικο σύκου. Για όσους αγαπούν τα θαλασσινά το σαγανάκι με γαρίδες είναι πολύ γευστικό, και για τους λάτρεις των ζυμαρικών τα linguini με θαλασσινά μαγειρεμένα με αυθεντική Ιταλική συνταγή θα σας ενθουσιάσουν.!! Φυσικά από το menu δεν λείπει ούτε το ριζότο αλλά ούτε το καλαμάρι σχάρας με γεύση και άρωμα βασιλικού. Και για το τέλος… χαλβάς από σιμιγδάλι!!!

Italian Place
Διεύθυνση : Βασ.Γεωργίου Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου
Κρατήσεις : 210 6856 282