Γαλλικό πορνό πάνω σε δέντρα!

25.04.2014
Όταν πρωτοείδαμε αυτές τις εικόνες φανταστήκαμε ότι πρόκειται για πραγματικό γκράφιτι - δυστυχώς όμως πρόκειται για μια περίεργη "φωτοσοπιά". Όταν είσαι παιδί μπορείς να περνάς ώρες ολόκληρες ξαπλωμένος στο γρασίδι, να βλέπεις, και να οραματίζεσαι τα σύννεφα να παίρνουν τη μορφή αντικειμένων. Αυτή η καλλιτέχνης από τη Γαλλία αποφάσισε ότι αυτό δεν πρέπει να τελειώσει ποτέ! Η Γαλλίδα φωτογράφος Σάντριν Μπουλέ (Sandrine Boulet) φωτογραφίζει καθημερινές γωνιές στους δρόμους του Παρισιού και μετά ζωγραφίζει από πάνω τους τη συνέχεια μιας μικρής χιουμοριστικής ... ιστορίας. Η Σαντρίν λέει ότι της αρέσει να χαλαρώνει σε ένα παγκάκι για δύο λεπτά, παρατηρώντας την καθημερινότητα τριγύρω. Είναι μια δόση ποίησης και διασκέδασης... «Το να σταματάς να τρέχεις και να παρατηρήσεις πέρα από εκεί που φτάνουν τα ... πόδια σου! Να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να σχολιάσεις με χιούμορ το καθημερινό περιβάλλον σου. Ξανα-ανακάλυψέ το. Στάσου. Προσπάθησε να κοιτάξεις ουσιαστικά από το απλά να βλέπεις.» Χ.Τ.

Όταν πρωτοείδαμε αυτές τις εικόνες φανταστήκαμε ότι πρόκειται για πραγματικό γκράφιτι - δυστυχώς όμως πρόκειται για μια περίεργη "φωτοσοπιά". Όταν είσαι παιδί μπορείς να περνάς ώρες ολόκληρες ξαπλωμένος στο γρασίδι, να βλέπεις, και να οραματίζεσαι τα σύννεφα να παίρνουν τη μορφή αντικειμένων. Αυτή η καλλιτέχνης από τη Γαλλία αποφάσισε ότι αυτό δεν πρέπει να τελειώσει ποτέ! Η Γαλλίδα φωτογράφος Σάντριν Μπουλέ (Sandrine Boulet) φωτογραφίζει καθημερινές γωνιές στους δρόμους του Παρισιού και μετά ζωγραφίζει από πάνω τους τη συνέχεια μιας μικρής χιουμοριστικής ... ιστορίας.

Η Σαντρίν λέει ότι της αρέσει να χαλαρώνει σε ένα παγκάκι για δύο λεπτά, παρατηρώντας την καθημερινότητα τριγύρω. Είναι μια δόση ποίησης και διασκέδασης... «Το να σταματάς να τρέχεις και να παρατηρήσεις πέρα από εκεί που φτάνουν τα ... πόδια σου! Να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να σχολιάσεις με χιούμορ το καθημερινό περιβάλλον σου. Ξανα-ανακάλυψέ το. Στάσου. Προσπάθησε να κοιτάξεις ουσιαστικά από το απλά να βλέπεις.»

Χ.Τ.