Το νέο, πρωτότυπο πρότζεκτ του Φαρέλ!

28.04.2014
Ο 37χρονος μουσικός και τραγουδιστής ετοιμάζει ένα καινούριο πρότζεκτ που δε θα έχει σχέση με μουσική...

Στην καινούρια λιστα του Time με τις προσωπικότητες που επηρεάζουν περισσότερο τον πλανήτη, είναι ανάμεσα στους λίγους μουσικούς μαζί με τη Μπιγιονσέ (Beyonce), τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και τον Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) και σε όποιο chart και να βρεθεί εκτοξεύεται κατευθείαν στις πρωτιές.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharell Williams) μαζί με όλα τα μουσικά πρότζεκτ που έχει μπλέξει ετοιμάζει την κυκλοφορία του πρωτότυπου βιβλίου “Inspiration” το οποίο θα είναι το πρώτο “social media book” στο οποίο θα συμμετέχει όποιος φαν του θέλει. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και θα είναι διαθέσιμο μόλις οι θαυμαστές του συμπληρώσουν κάποια κενά σε προτάσεις στο site του κι όποιος μαντέψει σωστά τις λέξεις που λείπουν θα μπει στα credits στο βιβλίο.

Δηλαδή ουσιαστικά η ιδέα είναι να ολοκληρωθεί ησυγγραφή με τη βοήθεια των φανς του μέσω αυτής της interactive διαδικασίας και ήδη τέσσερις σελίδες έχουν δημοσιευθεί στο site. Μέχρι σημειώνει πως μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ισπανοί και Ιταλοί. Είμαστε σε αναμονή για νεότερα.

Κ.Π