O Γιώργος Μανιάτης με το νέο του βιβλίο στα Public

28.04.2014
Το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας ξεχωριστής οικογένειας στην Ελλάδα του εικοστού αιώνα. Η Άννα Σταμέλου γεννιέται στα ταραγμένα χρόνια του μεσοπολέμου στην Αθήνα.

Το Public Συντάγματος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Μανιάτη με τίτλο «Η αντανάκλαση του χρόνου - Η δοκιμασία» την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19.00. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής, και ο Θάνος Κονδύλης, συγγραφέας. Ανάγνωση αποσπασμάτων θα κάνει ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος.

Το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας ξεχωριστής οικογένειας στην Ελλάδα του εικοστού αιώνα. Η Άννα Σταμέλου γεννιέται στα ταραγμένα χρόνια του μεσοπολέμου στην Αθήνα. Ο πατέρας της κυνηγά την ουτοπία της οικογενειακής ασφάλειας και η μητέρα της προσπαθεί να εξισορροπήσει τις αντιφατικές πραγματικότητες της ζωής της μέχρι που συναντά τον έρωτα της ζωής της, ζώντας κάτι ξεχωριστό και εν τέλει τραγικό. Καθώς οι άνεμοι του πολέμου αρχίζουν να πνέουν με σφοδρότητα, η όμορφη Άννα θα ζήσει τραυματικές εμπειρίες που θα τη σημαδέψουν ανεξίτηλα.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Info:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ – Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 19.00
Είσοδος ελεύθερη.
Περισσότερες εκδηλώσεις στο http://blog.public.gr/

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός