Black Keys: O Μπίμπερ είναι ένας ανεύθυνος μ*****ας

12.05.2014
O 34χρονος μουσικός δε θέλει να ακουεί το όνομα του Μπίμπερ ούτε γι' αστείο.

Στα περσινά Grammy όταν είχαν ρωτήσει τον ντράμερ των Black Keys, Πάτρικ Κέρνι (Patrick Carney) ποια είναι η γνώμη του για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ο οποίος δεν είχε κερδίσει κανένα βραβείο, είχε πει πως τα Grammy είναι για τη μουσική, όχι για τα λεφτά και αυτός βγάζει πολλά λεφτά.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος ποπ σταρ έγραψε αστειευόμενος στο twitter πως θα έπρεπε κάποιος να δείρει τον Κέρνι κι όπως ήταν αναμενόμενο οι φανατικοί followers οι οποίοι είναι σχεδόν δεκαπλάσιοι από εκείνους του αμερικανικου διδύμου, έβριζαν και απειλούσαν συνέχεια τον 34χρονο μουσικό ακόμα κι όταν αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για parody account.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, ο Πάτρικ έδωσε συνέντευξη στο Rolling Stone και σχολίασε τη συγκεκριμένη «κόντρα» δίνοντας κι άλλες αφορμές για αντιδράσεις από τους Beliebers.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ ως ένας ανεύθυνος μα*****ας έστρεψε εναντίον μου σαράντα εκατομμύρια followers γιατί του έκανα ένα κομπλιμέντο το οποίο δεν κατάλαβε. Θα έπρεπε να είναι ευγνώμων που έχει μία γ******νη καριέρα στη μουσική και δε θα έπρεπε να λέει τους φανς τους να με δείρουν και μετά να κάνει antibullying βλακείες. Το ξέρεις ότι έβλεπα να με χαρακτηρίζουν παντού ως αδερφή; Όλα αυτά τα παιδιά που παρασύρονται και δεν ξέρουν τι λένε, έγραφαν αυτά τα πράγματα που είναι εντελώς ακατάλληλα κι ακραία. Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι χαζός και αυτή είναι η ουσία αυτού που θέλω να πω.» δήλωνε ο Κάρνι.

Επίσης πρόσθεσε πως πραγματικά νιώθει άσχημα για τον Μπίμπερ, πιστεύει ότι ο καθένας ξεχωριστά από αυτούς που δουλεύουν μαζί του θα πρέπει να ντρέπονται και ότι παρ όλο που δεν ακούει τη μουσική του, θα έπρεπε να τον κατευθύνουν αλλιώς για να έχει διαφορετική συμπεριφορά.

Κ.Π