Απίστευτο: Ζωγραφίζει τρίβοντας το κορμί της!

14.05.2014
Δερματογραφία: Ανώμαλη ευαισθησία του δέρματος στον ερεθισμό, κατά την οποία ακόμη κα μια ελαφρά πίεση του δέρματος προκαλεί ανυψωμένα, ελαφρώς σκουρόχρωμα εξανθήματα με κνησμό. Αυτήν ακριβώς η ευαισθησία, που έχει η αμερικανίδα φωτογράφος Αριάνα Πέιτζ Ράσελ (Ariana Page Russell ), την έκανε πραγματική καλλιτέχνιδα. Κάθε πίεση, τρίψιμο ή γρατζουνιά αφήνει ένα κόκκινο πρησμένο σημάδι στο δέρμα της, οπότε και αυτή έκανε το δέρμα της πραγματικό καμβά και άρχισε να φωτογραφίζει τα σημάδια στο σώμα της. Χρησιμοποιώντας μία χοντρή και μη αιχμηρή βελόνα πλεξίματος σταδιακά άρχισε να δίνει σχήμα στα σημάδια αυτά και πολλές φορές συνδύαζε τα σημάδια αυτά με προσωρινά τατουάζ. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά έργα τέχνης στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της, τα οποία όμως έχουν διάρκεια μόνο μισής ώρας! Οι φωτογραφίες της – που σημειωτέον σε πολλούς φαίνονται αποκρουστικές- έχουν εκτεθεί σε πολλές γκαλερί της Αμερικής. Γ.Οικονόμου

Δερματογραφία: Ανώμαλη ευαισθησία του δέρματος στον ερεθισμό, κατά την οποία ακόμη κα μια ελαφρά πίεση του δέρματος προκαλεί ανυψωμένα, ελαφρώς σκουρόχρωμα εξανθήματα με κνησμό.
Αυτήν ακριβώς η ευαισθησία, που έχει η αμερικανίδα φωτογράφος Αριάνα Πέιτζ Ράσελ (Ariana Page Russell ), την έκανε πραγματική καλλιτέχνιδα. Κάθε πίεση, τρίψιμο ή γρατζουνιά αφήνει ένα κόκκινο πρησμένο σημάδι στο δέρμα της, οπότε και αυτή έκανε το δέρμα της πραγματικό καμβά και άρχισε να φωτογραφίζει τα σημάδια στο σώμα της.
Χρησιμοποιώντας μία χοντρή και μη αιχμηρή βελόνα πλεξίματος σταδιακά άρχισε να δίνει σχήμα στα σημάδια αυτά και πολλές φορές συνδύαζε τα σημάδια αυτά με προσωρινά τατουάζ. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά έργα τέχνης στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της, τα οποία όμως έχουν διάρκεια μόνο μισής ώρας!

Οι φωτογραφίες της – που σημειωτέον σε πολλούς φαίνονται αποκρουστικές- έχουν εκτεθεί σε πολλές γκαλερί της Αμερικής.

Γ.Οικονόμου