Το σχόλιο της Λόπεζ για τον καυγά Σολάνζ- Τζέι Ζ!

14.05.2014
Η επίθεση της αδερφής της Μπιγιονσέ στον γνωστό ράπερ είναι η κανούρια αγαπημένη είδηση για σχολοιασμούς κι αναλύσεις.

Οι αδερφές Νόουλς (Knowles) πάντα θα βρουν ένα τρόπο να είναι στις πρώτες ειδήσεις και κινούν την περιεργεια. Εκτός από τη νικητρια της Eurovision Κονσίτα (Conchita), εδώ και δύο μέρες όλοι συζητούν για την περιβόητη επίθεση της Σολάνζ (Solange) στον Τζέι Ζ (Jay Z) στο πάρτυ του Met Gala με τη Μπιγιονσέ (Beyonce) να τους κοιτάει αμέτοχη.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τον αληθινό λόγο για τον οποίο οι δυο τους τσακώθηκαν τόσο άσχημα κι αφού το βίντεο έχει κυκλοφορήσει παντού συνοδευόμενο από διάφορα σενάρια, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) σχολίασε το περιστατικό στο ραδιοφωνικό σταθμό Hot 97.

«Αυτό που ξέρω ως δημόσιο πρόσωπο είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις την πραγματική ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα γεγονός εκτός αν κάποιος αποφασίσει να τη μοιραστεί δημοσίως. Ο κόσμος είναι αδιάκριτος και αυτό το ξέρεις πολύ καλά όταν είσαι μέλος αυτής της βιομηχανίας και προσπαθείς να επιβιώσεις.» ανέφερε η 44χρονη ποπ σταρ.

Επιπλέον πρόσθεσε πως αν έβλεπαν έναν καυγά στο δρόμο δε θ' αντιδρούσαν έτσι αλλά το ότι πρόκειται για τόσο διάσημα πρόσωπα όλοι έχουν περιέργεια και θέλουν να τα μάθουν όλα και φτιάχνει ο καθένας τη δική του εκδοχή.

Κ.Π