Γυμνοί σταρ αγκαλιάζουν νεκρά... ψάρια

26.05.2014
Τι θα λέγατε αν βλέπατε τον αγαπημένο σας ηθοποιό σε τρυφερό τετ α τετ με ένα νεκρό ψάρι; Σίγουρα δεν θα είναι μία ευχάριστη φωτογραφία, αφού αν μη τι άλλο η εικόνα παραπέμπει αυτόματα σε μυρωδιά … ψαρίλας. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο περίεργα φωτογραφικά project που έχουμε δει και αυτό γιατί πρωταγωνιστές είναι διάσημοι καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν να συμμετέχουν υποστηρίζοντας την καμπάνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Fishlove. Η καμπάνια αυτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό γύρω από τις καταστροφικές μεθόδους αλιείας, μέθοδοι που προκαλούν ανυπολόγιστες καταστροφές στο θαλάσσιο και μη οικοσύστημα. Γ.Ο

Τι θα λέγατε αν βλέπατε τον αγαπημένο σας ηθοποιό σε τρυφερό τετ α τετ με ένα νεκρό ψάρι; Σίγουρα δεν θα είναι μία ευχάριστη φωτογραφία, αφού αν μη τι άλλο η εικόνα παραπέμπει αυτόματα σε μυρωδιά … ψαρίλας. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο περίεργα φωτογραφικά project που έχουμε δει και αυτό γιατί πρωταγωνιστές είναι διάσημοι καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν να συμμετέχουν υποστηρίζοντας την καμπάνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Fishlove.
Η καμπάνια αυτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό γύρω από τις καταστροφικές μεθόδους αλιείας, μέθοδοι που προκαλούν ανυπολόγιστες καταστροφές στο θαλάσσιο και μη οικοσύστημα.

Γ.Ο