Γυμνές διασημότητες σε ασπρόμαυρο φόντο

12.06.2014
Ασπρόμαυρες ατμοσφαιρικές φωτογραφίες γυναικών που μοιάζουν με αγάλματα μας χαρίζει τα τελευταία 30 χρόνια ο βετεράνος πλέον φωτογράφος Κριστιάν Κόιγκνι (Christian Coigny). Οι λήψεις του είναι τόσο ακριβείς που πραγματικά μοιάζουν με μαγικές και ταξιδεύουν τον θεατή σε άλλες εποχές. Ο γάλλος φωτογράφος, χρόνια τώρα παράλληλα με τις φωτογραφίες που τραβούσε για μεγάλους οίκους μόδας και διαφημιστικές εταιρείες, δεν παρέλειπε να εξασκεί το χόμπι του τραβώντας ασπρόμαυρες λήψεις αιθέριων υπάρξεων. Αυτές τις λήψεις τις συγκέντρωσε στο φωτογραφικό του λεύκωμα με τίτλο «Celebrities» και παράλληλα τις εκθέτει σε γκαλερί και μουσεία της Ευρώπης. Γ.Ο

Ασπρόμαυρες ατμοσφαιρικές φωτογραφίες γυναικών που μοιάζουν με αγάλματα μας χαρίζει τα τελευταία 30 χρόνια ο βετεράνος πλέον φωτογράφος Κριστιάν Κόιγκνι (Christian Coigny). Οι λήψεις του είναι τόσο ακριβείς που πραγματικά μοιάζουν με μαγικές και ταξιδεύουν τον θεατή σε άλλες εποχές.

Ο γάλλος φωτογράφος, χρόνια τώρα παράλληλα με τις φωτογραφίες που τραβούσε για μεγάλους οίκους μόδας και διαφημιστικές εταιρείες, δεν παρέλειπε να εξασκεί το χόμπι του τραβώντας ασπρόμαυρες λήψεις αιθέριων υπάρξεων. Αυτές τις λήψεις τις συγκέντρωσε στο φωτογραφικό του λεύκωμα με τίτλο «Celebrities» και παράλληλα τις εκθέτει σε γκαλερί και μουσεία της Ευρώπης.

Γ.Ο