World Travel Awards: Γεύση από ταξιδιωτικά Όσκαρ

13.06.2014
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη υποδέχθηκε πλήθος εκπροσώπων των media και του επιχειρείν, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 2 Αυγούστου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Εικόνα μαγική: να πίνεις το παγωμένο thyme sour κοκτέιλ σου με βάση το Johnie Walker Gold Label σε ένα ντεκ πάνω στο κύμα ενώ κάποιος βγαίνει από τη θάλασσα λουσμένος στις σέπια αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.

Αν δεν επρόκειτο για ένα υπέρκομψα στημένο δείπνο, θα έμπαινα στον πειρασμό να βγάλω τα ψηλοτάκουνα, να καθίσω στο σκαλάκι και να βυθίσω τα πόδια στην άμμο. Η Αθηναϊκή ριβιέρα σε όλη της τη δόξα.

Το θαυμάσιο δείπνο με κορυφαία εδέσματα της ελληνικής κουζίνας που παρατέθηκε στις 11 Ιουνίου σε εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στο εστιατόριο “Μύθος της Θάλασσας” του Divani Apollon Palace & Thalasso υπήρξε ένα preview αυτού που θα ζήσουν οι ελίτ καλεσμένοι στην βραδιά των World Travel Awards στις 2 Αυγούστου.

Το γκαλά της απονομής αντιστοιχεί στα «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» και για πρώτη φορά έπειτα από 21 χρόνια συνεχούς διεξαγωγής γίνεται στην Αθήνα, οπότε η βραδιά αναμένεται να έχει το αντίστοιχο glam. Οι πλέον σημαντικοί εκπρόσωποι ενός γιγαντιαίου επιχειρηματικού χώρου θα συγκεντρωθούν στο Divani Apollon για αυτό το red carpet event όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα: ποια θα αναδειχθεί ως η κορυφαία αεροπορική εταιρία για το 2014; Ποια εταιρεία παρέχει τις άριστες chauffeur υπηρεσίες; Την καλύτερη κρουαζιέρα; Την κορυφαία ξενοδοχειακή πλατφόρμα εφαρμογών (App Platform); Το καλύτερο ταξιδιωτικό Social Network;

Το event θα λάβει τεράστια δημοσιότητα μέσα από το δίκτυο των media partners της διοργάνωσης που έχει πρόσβαση σε συνολικά 1.7 εκατομμύρια αναγνώστες και 90 εκατομμύρια τηλεθεατές!
Όλα τα φώτα λοιπόν θα είναι στραμμένα στην Αθήνα, ενώ οι προσκεκλημένοι - top στελέχη που διαμορφώνουν τις τάσεις διεθνώς αναμένεται να λειτουργήσουν ως «πρεσβευτές» που θα αναδείξουν τις χάρες της χώρας μας στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα.

Η φιλοξενία του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Athens Convention Bureau, θα προσφέρει ένα πλήρες τριήμερο δραστηριοτήτων και απολαύσεων με ελληνική σφραγίδα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Την παραμονή του Gala, θα ξεναγηθούν στην Αθήνα και βέβαια στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ την επομένη της μεγάλης βραδιάς θα απολαύσουν μια μονοήμερη κρουαζιέρα στον Σαρωνικό.

Ο κύριος Ανδρέας Στυλιανόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ αλλά και η κυρία Καλλιόπη Ανδριοπούλου PR director του Athens Convention Bureau υπογράμμισαν τη σημασία της πρωτοβουλίας του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη να φιλοξενήσει αυτή την παγκόσμιου κύρους εκδήλωση στηρίζοντας μια συνολική προσπάθεια προβολής και ανάκαμψης του τουριστικού Ελληνικού Βrand.

Χ.Τ.