NSFW Δωμάτιο να κρέμεσαι από ρώγες και φαλλούς

26.06.2014
Πρόκειται για έναν κλειστό χώρο, μια παιδική χαρά, όπου χοροπηδάς και ταλαντώνεσαι πάνω σε πλαστικές επιφάνειες που είναι ... στήθη, οπίσθια, το σημείο G και φαλλοί! Μην βιαστείς να σκεφτείς κάτι τρομερά βρώμικο και ακατάλληλο για ανηλίκους γιατί αυτή η κατασκευή δεν είναι το υγρό όνειρο ενός «ξαναμμένου» έφηβου... αλλά μια έκθεση τέχνης! Έρχεται σύντομα στο νεοϋορκέζικο Μουσείο Σεξ με τίτλο «Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground», και πρόκειται για μια NSFW εικαστική εγκατάσταση που παραπέμπει σε ένα ερωτικό καρναβάλι από το εννοιολογικό (conceptual) καλλιτεχνικό δίδυμο Bompas & Parr. Η πλαστική παιδική χαρά αποτελείται από πέντε χώρους που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τις πέντε αισθήσεις με σεξουαλικές χαρές και πανηγύρια για όσους έχουν ασυγκράτητη λίμπιντο και τους αρέσουν τα παιχνιδάκια. Φίλοι, εραστές και άγνωστοι μεταξύ τους ... πηδούν για τη χαρά, χάνονται στο τούνελ της αγάπης, φτάνουν το σημείο G, και τρώνε... εκπλήξεις! Δεν έχεις ούτε λίγη περιέργεια πως είναι να χοροπηδάς ανάμεσα σε τεράστια φουσκωτά στήθη και να σκαρφαλώνεις σε ένα τοίχο με φαλλούς; Το σόου "Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground" ξεκινάει στη Νέα Υόρκη στις 26 Ιουλίου. Δες το βίντεο ΕΔΩ Χ.Τ.

Πρόκειται για έναν κλειστό χώρο, μια παιδική χαρά, όπου χοροπηδάς και ταλαντώνεσαι πάνω σε πλαστικές επιφάνειες που είναι ... στήθη, οπίσθια, το σημείο G και φαλλοί! Μην βιαστείς να σκεφτείς κάτι τρομερά βρώμικο και ακατάλληλο για ανηλίκους γιατί αυτή η κατασκευή δεν είναι το υγρό όνειρο ενός «ξαναμμένου» έφηβου... αλλά μια έκθεση τέχνης! Έρχεται σύντομα στο νεοϋορκέζικο Μουσείο Σεξ με τίτλο «Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground», και πρόκειται για μια NSFW εικαστική εγκατάσταση που παραπέμπει σε ένα ερωτικό καρναβάλι από το εννοιολογικό (conceptual) καλλιτεχνικό δίδυμο Bompas & Parr.

Η πλαστική παιδική χαρά αποτελείται από πέντε χώρους που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τις πέντε αισθήσεις με σεξουαλικές χαρές και πανηγύρια για όσους έχουν ασυγκράτητη λίμπιντο και τους αρέσουν τα παιχνιδάκια. Φίλοι, εραστές και άγνωστοι μεταξύ τους ... πηδούν για τη χαρά, χάνονται στο τούνελ της αγάπης, φτάνουν το σημείο G, και τρώνε... εκπλήξεις! Δεν έχεις ούτε λίγη περιέργεια πως είναι να χοροπηδάς ανάμεσα σε τεράστια φουσκωτά στήθη και να σκαρφαλώνεις σε ένα τοίχο με φαλλούς; Το σόου "Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground" ξεκινάει στη Νέα Υόρκη στις 26 Ιουλίου.

Δες το βίντεο ΕΔΩ

Χ.Τ.