Υποβρύχιοι πειραματισμοί με το γυμνό στοιχείο

18.07.2014
Σε ενδιαφέροντες υποβρύχιους πειραματισμούς προσπαθεί να μας μυήσει ο νεαρός φωτογράφος Τζιορντάνο (Giordano) χαρίζοντάς μας ονειρικές πραγματικά φωτογραφίες. Γεννημένος στη Ρώμη, ο Τζιορντάνο από νωρίς αποφάσισε να κάνει πρωταθλητισμό και να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του που ήταν πολυβραβευμένος επαγγελματίας υποβρύχιος φωτογράφος, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Υποβρύχια Φωτογραφία! Ξεκίνησε έτσι να δουλεύει ως ταξιδιωτικός φωτογράφος, ως ρεπόρτερ, ενώ έχει κάνει και τα περασματάκια του από το χώρο της μόδας! Είναι, επίσης, πολυβραβευμένος και έχει εκθέσει πολλά από τα έργα του από το Λος Άντζελες μέχρι το Τόκιο. Γ.Ο

Σε ενδιαφέροντες υποβρύχιους πειραματισμούς προσπαθεί να μας μυήσει ο νεαρός φωτογράφος Τζιορντάνο (Giordano) χαρίζοντάς μας ονειρικές πραγματικά φωτογραφίες.
Γεννημένος στη Ρώμη, ο Τζιορντάνο από νωρίς αποφάσισε να κάνει πρωταθλητισμό και να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του που ήταν πολυβραβευμένος επαγγελματίας υποβρύχιος φωτογράφος, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Υποβρύχια Φωτογραφία!
Ξεκίνησε έτσι να δουλεύει ως ταξιδιωτικός φωτογράφος, ως ρεπόρτερ, ενώ έχει κάνει και τα περασματάκια του από το χώρο της μόδας! Είναι, επίσης, πολυβραβευμένος και έχει εκθέσει πολλά από τα έργα του από το Λος Άντζελες μέχρι το Τόκιο.

Γ.Ο