Παρακαλώ... γδύστε το μυαλό σας!

22.07.2014
Γδύστε το μυαλό σας και διερευνήστε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα στο «Ινστιτούτο της σεξολογίας» (The Institute of Sexology)! Αυτό μας προτρέπουν οι υπεύθυνοι της Wellcome Collection στο Λονδίνο που τον Νοέμβριο θα παρουσιάσουν αυτήν την ενδιαφέρουσα έκθεση εκθέτοντας μια σειρά αντικειμένων που θα γοητεύσει τους λάτρεις του ρετρό και του σεξ! Σ΄αυτό λοιπόν το ιδιότυπο «Ινστιτούτο της σεξολογίας» παράλληλα με διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και διάφορα τέτοια αντικείμενα, όπως αντι-αυνανιστικά γκατζετάκια του 19ου αιώνα (!), η έκθεση θα επικεντρωθεί στην επιστήμη των πρωτοπόρων του είδους όπως οι Σιγκμουντ Φρόιντ, Μαρί Στόπς και Αλφρεντ Κίνσει αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, από οδηγίες για το πώς να επισκευάσετε ένα διάφραγμα, μέχρι ερωτικούς πίνακες και φωτογραφίες, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα δημιουργήματα που χρονολογούνται από το 1820. Σημειώστε πως εκτός από τα εκθέματα στην έκθεση θα λαμβάνουν χώρα και ζωντανά events! Γ.Ο

Γδύστε το μυαλό σας και διερευνήστε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα στο «Ινστιτούτο της σεξολογίας» (The Institute of Sexology)! Αυτό μας προτρέπουν οι υπεύθυνοι της Wellcome Collection στο Λονδίνο που τον Νοέμβριο θα παρουσιάσουν αυτήν την ενδιαφέρουσα έκθεση εκθέτοντας μια σειρά αντικειμένων που θα γοητεύσει τους λάτρεις του ρετρό και του σεξ!

Σ΄αυτό λοιπόν το ιδιότυπο «Ινστιτούτο της σεξολογίας» παράλληλα με διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και διάφορα τέτοια αντικείμενα, όπως αντι-αυνανιστικά γκατζετάκια του 19ου αιώνα (!), η έκθεση θα επικεντρωθεί στην επιστήμη των πρωτοπόρων του είδους όπως οι Σιγκμουντ Φρόιντ, Μαρί Στόπς και Αλφρεντ Κίνσει αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, από οδηγίες για το πώς να επισκευάσετε ένα διάφραγμα, μέχρι ερωτικούς πίνακες και φωτογραφίες, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα δημιουργήματα που χρονολογούνται από το 1820.

Σημειώστε πως εκτός από τα εκθέματα στην έκθεση θα λαμβάνουν χώρα και ζωντανά events!

Γ.Ο