Άνδρες με πανοπλία τη γύμνια τους

31.07.2014
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογράφος Ρον Αμάτο (Ron Amato) δημιουργεί εικόνες που εξερευνούν το ανδρικό γυμνό με προχωρημένο και προκλητικό τρόπο. Ο νεαρός φωτογράφος από το Μπρούκλιν στο πρότζεκτ «Armor» (δηλαδή πανοπλία) φωτογραφίζει με υφέρπουσα θρησκευτικότητα το γυμνασμένο σώμα ενός άντρα μοντέλου, αφού πρώτα τον καλύπτει με κουκούλα και τον δένει ποικιλοτρόπως. Αυτό το καλλιτεχνικό "bondage" είναι ένας ύμνος στο ανδρικό σώμα και ταυτόχρονα ένα σχόλιο το οποίο αφορά στην κοινωνική πανοπλία που φορούν οι γκέι άνδρες που κρύβουν την πραγματική τους φύση. Ο Ρον Αμάτο έχει φωτογραφίσει άνδρες μοντέλα για τα περιοδικά Sports Illustrated, Men's Health και Men's Fitness. Αυτό τον καιρό είναι διευθυντής του φωτογραφικού εργαστηρίου του Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης. Χ.Τ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογράφος Ρον Αμάτο (Ron Amato) δημιουργεί εικόνες που εξερευνούν το ανδρικό γυμνό με προχωρημένο και προκλητικό τρόπο. Ο νεαρός φωτογράφος από το Μπρούκλιν στο πρότζεκτ «Armor» (δηλαδή πανοπλία) φωτογραφίζει με υφέρπουσα θρησκευτικότητα το γυμνασμένο σώμα ενός άντρα μοντέλου, αφού πρώτα τον καλύπτει με κουκούλα και τον δένει ποικιλοτρόπως. Αυτό το καλλιτεχνικό "bondage" είναι ένας ύμνος στο ανδρικό σώμα και ταυτόχρονα ένα σχόλιο το οποίο αφορά στην κοινωνική πανοπλία που φορούν οι γκέι άνδρες που κρύβουν την πραγματική τους φύση.

Ο Ρον Αμάτο έχει φωτογραφίσει άνδρες μοντέλα για τα περιοδικά Sports Illustrated, Men's Health και Men's Fitness. Αυτό τον καιρό είναι διευθυντής του φωτογραφικού εργαστηρίου του Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης.

Χ.Τ.