Έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Μόρισεϊ

11.08.2014
Ο 55χρονος πρώην frontman των Smiths πέρασε από την εταιρία του για το χαρτί της απόλυσης.

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Ο Μόρισεϊ (Morrissey) είναι γνωστός για τον κυνισμό του και τις προκλητικές δηλώσεις του αλλά το τελευταίο διάστημα το παρατράβηξε εξοργίζοντας τη δισκογραφική του εταιρία.

Ο 55χρονος τραγουδιστής λοιπόν δεν ανήκει πλέον στην Capitol Records/Harvest λόγω ενός κειμένου του στο site του True to You στο οποίο την αποδοκιμάζει δημοσίως για την αποτυχημένο προώθηση του δίσκου του με αφορμή τα βίντεο κάποιων θαυμαστών του για κάποια καινούρια τραγούδια του.

«Τα βίντεο έχουν πιάσει πλήρως το πνεύμα των κομματιών και είμαι ανακουφισμένος που υπάρχουν. Στη δισκογραφική εταιρία μου θα έπρεπε να έχουν συγκεντρώσει παρόμοια αρχεία αλλά σας παρακαλώ να καταλάβετε πως η ποπ και η ροκ βιομηχανία είναι αφοσιωμένες στο να εξαπατούν οτ κοινό όπως ακριβώς κάνουν στον κόσμο της πολιτικής.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτές οι δηλώσεις είχαν ως συνέπεια να τον διώξει ο διευθυντής της εταιρίας του, Στιβ Μπάρνετ(Steve Barnett) τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «World peace is none of your business» .