Η απίστευτη γκάφα του Κάνιε σε ανάπηρους θεατές

15.09.2014
Ο 38χρονος ράπερ ξεπέρασε κάθε όριο αγένειας.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έχει ήδη πολλούς haters αλλά απ’ ότι φαίνεται προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους. Στη συναυλία του στη Μελβούρνη τη στιγμή τραγουδούσε το «Good Life» σταμάτησε κι απευθύνθηκε στο κοινό κι απαιτώντας απ’ όλους να σηκωθούν να χορέψουν αλλιώς δε θα συνέχιζε.

« Σηκωθείτε όλοι εκτός αν είστε ανάπηροι, έχετε ειδικές θέσεις στο πάρκινγκ κι άλλες τέτοιες μ*******ς» είπε στο μικρόφωνο κι όταν εντόπισε δύο άτομα που δεν σηκώνονταν γιατί είχαν κινητικά προβλήματα, τους έκανε παρατήρηση κι έστειλε έναν σωματοφύλακα του για να δει αν όντως λένε αλήθεια.

Ο πρώτος σήκωσε το προσθετικό του μέλος για να το δει ο 38χρονος ράπερ ο οποίος έδινε εντολές από το μικρόφωνο για να τσεκάρουν αν κι ο δεύτερος θεατής είναι όντως ανάπηρος. Προφανώς όλοι σχολίασαν αρνητικά το περιστατικό κι ο ίδιος θα έπρεπε να αισθάνεται τεράστια ντροπή για όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίζει να δηλώνει πως είναι ο μεγαλύτερος σταρ στον κόσμο.