Τον κλαίει στο βυθό φορώντας νυφικό

16.09.2014
Η Τζανίν είχε βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τζόνι. Θα παντρεύονταν σε 52 ημέρες και όλα ήταν έτοιμα. Εκκλησία, κουμπάροι, νυφικό, δεξίωση, καλεσμένοι…. Ωστόσο η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια, καθώς ο Τζόνι πέθανε αναπάντεχα. Σε μια προσπάθεια να έρθει αντιμέτωπη με το χαμό του, η Τζανίν πόζαρε στο φακό του γαμήλιου φωτογράφου Ματ Αντκοκ (Matt Adcock) και έκανε μία γλυκόπικρη φωτογράφηση σε μια πολύ όμορφη παραλία του Μεξικού, τη Ριβιέρα Μάγια. Φόρεσε μάλιστα το νυφικό της και εφόσον πια δεν το χρειαζόταν, δεν δίστασε να βουτήξει ακόμη και στη θάλασσα μ΄αυτό. ‘Αλλωστε το νερό είχε γι΄αυτήν έντονο το στοιχείο της κάθαρσης…. «Αυτή η μέρα ήταν πολύ συγκινητική» εξομολογείται η Τζανίν, «στο τέλος της φωτογράφησης ένιωσα πιο ολοκληρωμένη και πιο ζωντανή από ποτέ. Ένιωσα σαν να χαμογελάει ο Τζόνι και να μου γνέφει πως μπορώ πλέον να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου αισιόδοξα, χωρίς όμως ποτέ να τον ξεχάσω. Τώρα θέλω να γυρίσω, να εξερευνήσω τον κόσμο, να βοήθησω και άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την απώλειά τους». Γ.Ο

Η Τζανίν είχε βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τζόνι. Θα παντρεύονταν σε 52 ημέρες και όλα ήταν έτοιμα. Εκκλησία, κουμπάροι, νυφικό, δεξίωση, καλεσμένοι…. Ωστόσο η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια, καθώς ο Τζόνι πέθανε αναπάντεχα. Σε μια προσπάθεια να έρθει αντιμέτωπη με το χαμό του, η Τζανίν πόζαρε στο φακό του γαμήλιου φωτογράφου Ματ Αντκοκ (Matt Adcock) και έκανε μία γλυκόπικρη φωτογράφηση σε μια πολύ όμορφη παραλία του Μεξικού, τη Ριβιέρα Μάγια. Φόρεσε μάλιστα το νυφικό της και εφόσον πια δεν το χρειαζόταν, δεν δίστασε να βουτήξει ακόμη και στη θάλασσα μ΄αυτό. ‘Αλλωστε το νερό είχε γι΄αυτήν έντονο το στοιχείο της κάθαρσης….

«Αυτή η μέρα ήταν πολύ συγκινητική» εξομολογείται η Τζανίν, «στο τέλος της φωτογράφησης ένιωσα πιο ολοκληρωμένη και πιο ζωντανή από ποτέ. Ένιωσα σαν να χαμογελάει ο Τζόνι και να μου γνέφει πως μπορώ πλέον να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου αισιόδοξα, χωρίς όμως ποτέ να τον ξεχάσω. Τώρα θέλω να γυρίσω, να εξερευνήσω τον κόσμο, να βοήθησω και άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την απώλειά τους».

Γ.Ο