Δεν είναι Playboy. Είναι οι έκφυλες αγρότισσες!

29.09.2014
Δύο γυναίκες από την Φλόριντα αποφάσισαν να φωτογραφηθούν σε ένα σέξι pin-up ημερολόγιο, με τα έσοδα από το οποίο θα αγοράσουν το νέο τους χωραφάκι! Οι εν λόγω κυρίες το συζήτησαν με τις φίλες τους και αποφάσισαν πώς ο μόνος τρόπος να μαζευτούν αρκετά χρήματα για τη νέα τους επιχειρηματική ζωή στην αγροτιά είναι να ξεγυμνωθούν... φορώντας μόνο λαχανικά και ζαρζαβατικά στα επίμαχα. Μετά τους γυμνούς φοιτητές της κτηνιατρικής στη μακρινή Αυστραλία έχουμε τώρα τις γυμνές αγρότισσες! Η καμπάνια τους ανέβηκε στο Indiegogo υπό τον τίτλο Ten-Speed Greens Urban Farm (http://tenspeedgreens.com/the-farmers/) και τα πάει αρκετά καλά. Οι ιδιοκτήτριες (Claire Mitchell και Danielle Krasniqi) και οι φιλενάδες τους πήραν φράουλες, μπρόκολα, μπανιέρες και τρακτέρ και πόζαραν όσο πιο ρεαλιστικά αλά Playboy μπόρεσαν ... καλά τα πήγαν ... Το Ημερολόγιο ονομάστηκε «Farmer Tans Calendar» και διαθέτει και τους 12 ωραιότατους και καταπράσινους μήνες του χρόνου... Χ.Τ.

Δύο γυναίκες από την Φλόριντα αποφάσισαν να φωτογραφηθούν σε ένα σέξι pin-up ημερολόγιο, με τα έσοδα από το οποίο θα αγοράσουν το νέο τους χωραφάκι! Οι εν λόγω κυρίες το συζήτησαν με τις φίλες τους και αποφάσισαν πώς ο μόνος τρόπος να μαζευτούν αρκετά χρήματα για τη νέα τους επιχειρηματική ζωή στην αγροτιά είναι να ξεγυμνωθούν... φορώντας μόνο λαχανικά και ζαρζαβατικά στα επίμαχα.

Μετά τους γυμνούς φοιτητές της κτηνιατρικής στη μακρινή Αυστραλία έχουμε τώρα τις γυμνές αγρότισσες! Η καμπάνια τους ανέβηκε στο Indiegogo υπό τον τίτλο Ten-Speed Greens Urban Farm (http://tenspeedgreens.com/the-farmers/) και τα πάει αρκετά καλά. Οι ιδιοκτήτριες (Claire Mitchell και Danielle Krasniqi) και οι φιλενάδες τους πήραν φράουλες, μπρόκολα, μπανιέρες και τρακτέρ και πόζαραν όσο πιο ρεαλιστικά αλά Playboy μπόρεσαν ... καλά τα πήγαν ... Το Ημερολόγιο ονομάστηκε «Farmer Tans Calendar» και διαθέτει και τους 12 ωραιότατους και καταπράσινους μήνες του χρόνου...

Χ.Τ.