Ξεκαρδιστικός Mr Bean εισβάλλει σε έργα τέχνης

30.09.2014
Μια βδομάδα μετά από την παρουσίαση της συμμετοχής του Τζον Μάλκοβιτς σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις ζωγραφικής που έχουμε δει τελευταία, σειρά έχει ένας άλλος πασίγνωστος ηθοποιός που καταθέτει το δικό στίγμα σε κάτι παρεμφερές. Πρόκειται για τον Ρόουαν Ατκινσον (Rowan Atkinson) τον γνωστό σε όλους μας Μίστερ Μπιν (Mr. Bean), ο οποίος σε συνεργασία με τον Ρόντνει Πάικ (Rodney Pike) (έναν πολύ ταλαντούχο χιουμοριστικό σκιτσογράφο) μετέτρεψαν μερικούς από τους πλέον αναγνωρίσιμους πίνακες σε Μίστερ Μπιν εκδοχή. Ο απολαυστικός κωμικός δίνει ρέστα ποζάροντας με τον δικό μοναδικό τρόπο ως Μόνα Λίζα, Τζόρτζ Ουάσιγκτον, Αυτοπροσωπογραφία του Ρέμπραντ και δημιουργώντας κύματα γέλιου. Γ.Ο

Μια βδομάδα μετά από την παρουσίαση της συμμετοχής του Τζον Μάλκοβιτς σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις ζωγραφικής που έχουμε δει τελευταία, σειρά έχει ένας άλλος πασίγνωστος ηθοποιός που καταθέτει το δικό στίγμα σε κάτι παρεμφερές.

Πρόκειται για τον Ρόουαν Ατκινσον (Rowan Atkinson) τον γνωστό σε όλους μας Μίστερ Μπιν (Mr. Bean), ο οποίος σε συνεργασία με τον Ρόντνει Πάικ (Rodney Pike) (έναν πολύ ταλαντούχο χιουμοριστικό σκιτσογράφο) μετέτρεψαν μερικούς από τους πλέον αναγνωρίσιμους πίνακες σε Μίστερ Μπιν εκδοχή. Ο απολαυστικός κωμικός δίνει ρέστα ποζάροντας με τον δικό μοναδικό τρόπο ως Μόνα Λίζα, Τζόρτζ Ουάσιγκτον, Αυτοπροσωπογραφία του Ρέμπραντ και δημιουργώντας κύματα γέλιου.

Γ.Ο