Τις ξεγυμνώνει και τις περιχύνει με... γλυκά [photos]

31.10.2014
Μια περιήγηση στην προσωπική ιστοσελίδα του Κιθ Άλλεν Φίλιπς (Keith Allen Phillips) ενός πολύ ενδιαφέροντος φωτογράφου από την Φλώριδα των Η.Π.Α., μας έφτιαξε τη μέρα καθώς ανακαλύψαμε τη συλλογή του ονόματι «Messy». Ο Φίλιπς μάζεψε μια ντουζίνα μοντέλα, τα έγδυσε και άρχισε να τα περιχύνει με κάθε τύπο ρευστής τροφής. Η σοκολάτα είχε την τιμητική της, όπως φαίνεται, καθώς διακρίναμε απλή σοκολάτα, λευκή, υγείας, κίντερ, αλλά και ζαχαρωτά, γαριδάκια τσίτος και διάφορα τρουφοειδή! Τα μοντέλα θυμίζουν οπτικά ζωντανά παγωτά με σπέσιαλ επικάλυψη και το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος που πειραματίζεται με το κόνσεπτ φαγητό – ομορφιά και γυναικεία σεξουαλικότητα, καταφέρνει, όμως, να «ταξιδέψει» τον θεατή σε μέρη τελείως απρόσμενα. Γ.Ο

Μια περιήγηση στην προσωπική ιστοσελίδα του Κιθ Άλλεν Φίλιπς (Keith Allen Phillips) ενός πολύ ενδιαφέροντος φωτογράφου από την Φλώριδα των Η.Π.Α., μας έφτιαξε τη μέρα καθώς ανακαλύψαμε τη συλλογή του ονόματι «Messy». Ο Φίλιπς μάζεψε μια ντουζίνα μοντέλα, τα έγδυσε και άρχισε να τα περιχύνει με κάθε τύπο ρευστής τροφής.

Η σοκολάτα είχε την τιμητική της, όπως φαίνεται, καθώς διακρίναμε απλή σοκολάτα, λευκή, υγείας, κίντερ, αλλά και ζαχαρωτά, γαριδάκια τσίτος και διάφορα τρουφοειδή! Τα μοντέλα θυμίζουν οπτικά ζωντανά παγωτά με σπέσιαλ επικάλυψη και το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος που πειραματίζεται με το κόνσεπτ φαγητό – ομορφιά και γυναικεία σεξουαλικότητα, καταφέρνει, όμως, να «ταξιδέψει» τον θεατή σε μέρη τελείως απρόσμενα.

Γ.Ο