Η Μόνικα ξεκινάει την περιοδεία της από τα Ιωάννινα [vds]

16.01.2015
Με αφετηρία τα Ιωάννινα η Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά, πραγματοποιώντας μια χειμερινή περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μετά από τη sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το καινούριο της άλμπουμ «Secret In The Dark» η Μόνικα αναμένεται να βρεθεί κοντά σε φίλους της ανά την Ελλάδα.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2015 από τα Ιωάννινα με μια μεγάλη συναυλία που θα λάβει χώρα στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο (Ακτή Μιαούλη).

Με ανανεωμένο μουσικό προφίλ, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη pop αισθητική στο «Secret In The Dark», με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, «Back To Black»), αλλά και μουσικών από τους Dap Κings και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys) με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στην συναυλία της στην Νέα Υόρκη.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις συναυλίες της θα περιλαμβάνει επιτυχίες και κλασικές στιγμές της από ολόκληρη τη δισκογραφία της.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες στάσεις αυτής της περιοδείας.

Info:

7 Φεβρουαρίου 2015
Factory Of Sound Ioannina:
Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο,
Ανδρέα Μιαούλη 100, Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 26510 36436

Τιμές: Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στα 10 ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους, αλλά και στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.
Προπώληση: Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και online στο www.viva.gr.