Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε μια ξεχωριστή Μουσική... Τρίτη

20.01.2015
Στις 20 Ιανουαρίου οι «Μουσικές Τρίτες» του θεάτρου Πόρτα φιλοξενούν τον κιθαρίστα Μπάμπη Παπαδόπουλο που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Μέσα στον πόνο είν' η χαρά μεσ' στη χαρά είναι ο πόνος».

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στην εκπνοή του 2014 και αποτελεί έναν από τους καλύτερους δίσκους του, γι΄αυτό και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτή τη βραδινή έξοδο.

Η σόλο πορεία του ξεκίνησε από το 2008 με αυτοσχεδιαστικά Electric Solo live, το πνεύμα των οποίων αποτυπώθηκε στο άλμπουμ «Σκηνές από ένα ταξίδι», εξελίχθηκε στο εμβληματικό «Απ' τη σπηλιά του Δράκου» με οργανικές διασκευές σε ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του 1930, έκανε μία ενδιάμεση στάση στη μουσική της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Το μικρό ψάρι» και κορυφώνεται τώρα με αυτό το άλμπουμ που περιέχει έντεκα οργανικές συνθέσεις του ίδιου του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Ο καινούριος του δίσκος βρέθηκε (και δικαίως) σε πολλές λίστες με τους καλύτερους ελληνικούς του 2014.

Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί του «Ακούστικ Σετ», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του άλμπουμ: Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι), Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο), Μιχάλης Βρέττας (βιολί) και Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα).

Μαζί τους για τη συγκεκριμένη συναυλία και ο Τάσος Μισυρλής (τσέλο).

Info:
20 Ιανουαρίου 2015
Θέατρο Πόρτα
Ώρα: 21.15.
Εισιτήρια: 10 ευρώ.