Thee Holy Strangers: Από το στούντιο κατευθείαν στο An Club

20.01.2015
Τους είδαμε live στο Tiki Bar και ενθουσιαστήκαμε. Αν υπάρχει σήμερα ένας ολοκληρωμένος Έλληνας rock 'n' roll περφόρμερ αυτός είναι - κατά γενική παραδοχή - ο Αλέξης Καλοφωλιάς!

Ο Alex K. (Α. Καλοφωλιάς) μάζεψε κάτι σαν την dream team των μουσικών ... οι Thee Holy Strangers προέρχονται από μεγάλες μπάντες.

Πέρα από την παρουσία του Alex των Last Drive σε κιθάρα, φωνή και φυσαρμόνικα, καθώς και των 2 μελών των Dustbowl, φυσικά ξεχωρίζουν και οι δύο γυναικείες φωνές, η Φλώρα Ιωαννίδη των Make Believe και η Τζένη Καπάδαη - η φωνάρα των Expert Medicine.

Η πορεία τους ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και περιλαμβάνει ένα επτάιντσο βινύλιο (Fiery Road/Trouble on Trouble), το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το ιστορικό zine «Fractal Press», μερικά live κόλαση, και τη συμμετοχή τους στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Αθήνας, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Οι Thee Holy Strangers βγαίνουν από το στούντιο όπου βρίσκονται για την ηχογράφηση του πρώτου τους L.P. και ανεβαίνουν στη σκηνή του AN CLUB την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, όπου θα παρουσιάσουν υλικό από τον δίσκο, αλλά και εκτελέσεις αγαπημένων κομματιών.

X.T.

Thee Holy Strangers:

Alex K. (The Last Drive, ex- The Earthbound) - Φωνή, Κιθάρα, φυσαρμόνικα
T-Nick (Dustbowl) - Κιθάρα
John Hardy (Dustbowl) -
Pedal steel guitar, Κιθάρα
Costas C. a.k.a Digital Alkemist (Night On Earth, ex- Nightstalker, Blend Sextet, Allison) - Drums
Τζένη Καπάδαη - Φωνή
Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmilla, ex-Μake Believe) - Φωνή
Τάσος Παλαιολόγου a.k.a. Virgil Kane (DreamLongDead, ex-Down ‘n’ Out, 700 Machines) - Μπάσο
Jim Spliff - Ήχος